Nigerienii se lasă așteptați la Rădăuți!

Nigerienii se lasă așteptați la Rădăuți!

După Sporting, care a adus în probe un fotbalist italian și unul belgian, nici cealaltă reprezentantă a județului Suceava în eșalonul al treilea, Bucovina Rădăuți, nu a renunțat la ideea de a-și completa lotul în pauza de iarnă cu niscaiva stranieri. Rădăuțenii sunt deciși să meargă însă pe varianta africană și au demarat discuții încă de la finalul anului trecut pentru aducerea la Radăuți a unor tineri fotbaliști nigerieni de certă perspectivă.

Antrenorul principal al Bucovinei, Lucian Burlacu, a declarat: „Încă nu am renunțat la această idee, numai că lucrurile trenează din cauză că nigerienii întâmpină dificultăți în a-și procura viza pentru România. Pot spune că această variantă n-a picat definitiv, dar am insistat ca nigerienii să ajungă la Rădăuți în maxim o săptămână, pentru a avea timp suficient să-i testăm până pe 8 martie, când este programat startul sezonului oficial”.

Antrenorul speră ca dintre cei cinci fotbaliști nigerieni așteptați la teste, măcar doi să confirme și să fie păstrați în lotul cu care gruparea rădăuțeană va aborda returul campionatului.

Pentru următoarea perioadă, în afara ședințelor de pregătire zilnice, programul Bucovinei cuprinde și două meciuri amicale, sâmbătă la Iași, cu Știința Miroslava, și miercurea viitoare, în deplasare, cu FCM Dorohoi.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă