Niculescu continuă la Mioveni pentru a-și duce proiectele la sfârșit: „Nu sunt omul jumătăților de măsură”

Niculescu continuă la Mioveni pentru a-și duce proiectele la sfârșit:**

CS Mioveni poate sta liniștită până la finalul sezonului actual de Liga 2. Claudiu Niculescu a anunțat că nu vrea să plece de la clubul argeșean, deși are ofertă din Liga 1 de la Petrolul. Antrenorul spune că e mulțumit de condițiile pe care le are la Mioveni și vrea să-și ducă proiectul la sfârșit.

„E măgulitor că m-am aflat pe lista mai multor echipe, este îmbucurător pentru mine, dar sunt la Mioveni. Am toate condițiile aici, m-am apropiat de băieți. Nu știu ce se va întâmpla în viitor, acum îmi doresc să fiu sănătos. Nu am gând de plecare, m-am atașat foarte mult de elevii mei și ne-am propus să ducem la bun sfârșit proiectele. Nu sunt omul jumătăților de măsură”, a declarat, pentru ziarulargesul.ro, Niculescu.

Tânărul tehnician mai are contract cu CS Mioveni pentru încă un an și jumătate, iar oficialii clubului argeșean au anunțat că nu vor să renunțe prea ușor la el. „Orice echipă dorește să îl aducă la formație pe Claudiu, trebuie să vină cu o ofertă clară pe adresa clubului nostru”, a spus la finalul anului trecut Constatin Stancu, președintele Mioveniului.

Cucui, Mărkuș și Cârjan sunt posibilele achiziții

În altă ordine de idei, echipa din Seria a II-a a Ligii 2 ar putea începe pregătirea pentru a doua parte a sezonului cu trei noi jucători.

Rareș Cucui de la CSM Râmnicu Vâlcea este dorit insistent de Niculescu, acesta neascunzându-și interesul pentru fundașul central. „Nu ascund faptul că îl vreau pe Cucui, dar asta nu înseamnă că sută la sută îl voi aduce, sunt mulți factori de care depinde transferul său”, spunea tehnicianul.

Atacantul Adrian Mărkuș, 23 de ani, care tocmai s-a despărțit de FC Viitorul și în trecut a mai evoluat în Liga 2 la FC Bihor, este și el pe lista de achiziții. La fel e și George Cârjan, 27 de ani, atacant ce a mai evoluat în trecut la Dunărea Galați, FC Botoșani și Ceahlăul Piatra Neamț.

Pe aceeași temă