Nedelcu: „Vrem să batem meci de meci și să aducem 7 jucători”

Autor: Mihai Andries Publicat: 08 Jan. 2013, 12:07 Actualizat: 08 Jan. 2013, 12:08 Bursa transferurilor
Nedelcu: „Vrem să batem meci de meci  și să aducem 7 jucători”

Vacanța se apropie de final pentru fotbaliștii de la FC Farul, aceștia urmând să-și reia activitatea pe 14 ianuarie. Patronul „alb-albaștrilor”, Giani Nedelcu, s-a întors și el de câteva zile în Constanța și urmărește cu atenție demersul mai multor transferuri care vor fi anunțate pe 15-16 ianuarie. În mai puțin de o săptămână, lotul FC Farul se va reîntregi la mini-hotelul de la stadionul „Farul”, iar pregătirile vor începe pentru un retur care se anunță extrem de dificil pentru „marinari”.
În 2013, patronul FC Farul, Giani Nedelcu, își dorește ca echipa sa să obțină cât mai multe victorii. Ținând cont de evoluția din tur, acest obiectiv va fi greu de realizat, însă finanțatorul grupării constănțene susține că pregătirea din această iarnă, cantonamentul și aproximativ 7 transferuri vor face ca echipa să aibă o altă față în retur.
„Vrem să batem meci de meci, cum de altfel am vrut și în tur, numai că nu s-a putut. Sperăm la un retur mai bun, după o pregătire de iarnă și un cantonament, sperăm să fie mai bine”, a spus Giani Nedelcu.

Pe 15-16 ianuarie, FC Farul va anunța care sunt achizițiile clubului în această perioadă de transferuri. Este posibil să fie incluși în lot și câțiva jucători din lotul juniorilor.
„Obiectivele noastre includ aducerea a cinci, șase jucători, chiar șapte și ca aceștia să se omogenizeze cu lotul. Nu știu ce se poate întâmpla până la sfârșitul campionatului. Sper să fie un an mai productiv, să vină și din lotul juniorilor doi jucători, la echipa mare, să crească. Este foarte greu, fără să crești jucătorii tăi, să iei de la unul sau de la altul. Încă nu am discutat de transferuri, toată lumea a fost în concedii. De săptămâna asta o luăm ușor, ușor, dar mai concret, după data de 15 ianuarie vom ști mai multe”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, patronul FC Farul, Giani Nedelcu.

Jucători de la Academia Hagi

Patronul Farului, Giani Nedelcu, a recunoscut că sunt luate în considerare și câteva transferuri de la Academia Hagi, însă nimic nu este încă stabilit. Ceea ce contează pentru Nedelcu este ca jucătorii vizați să corespundă cu necesitățile echipei și să se închege cu restul lotului.
„Este normal să luăm în vizor și jucători din curtea celor de la Academia Gheorghe Hagi. Dacă va fi să reușim, foarte bine, dacă nu, nu este nicio problemă. Nu contează de unde luăm jucători. Important este să avem rezultate iar cei care vin să înțeleagă obiectivele echipei și să corespundă cerințelor noastre”, ne-a mai spus Nedelcu.

Program de meciuri amicale și cantonament

FC Farul va efectua două cantonamente în ianuarie și februarie, după următorul program: 24 ianuarie – 2 februarie, la Constanța; 8 – 23 februarie, la Antalya (Turcia). În acest interval, marinarii vor disputa aproximativ 10 jocuri amicale.
Cât despre ocuparea posturilor de președinte și vicepreședinte, Giani Nedelcu spune: „Nu am concretizat cu nimeni nimic până la această oră. Avem timp”.

 

Sursa: Cuget Liber

Autor: Mihai Andries Publicat: 08 Jan. 2013, 12:07 Actualizat: 08 Jan. 2013, 12:08 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă