Nedelcu a plecat la București să negocieze cu „Reghe”

13 Dec. 2011, 07:00 Bursa transferurilor
Nedelcu a plecat la București** să negocieze cu

În ultima perioadă, conducerea clubului FC Farul și-a concentrat atenția asupra unui aspect extrem de important: găsirea unui nou antrenor, post rămas vacant după plecarea lui Marian Pană la Dacia Mioveni.

Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, ieri, că patronul clubului de pe litoral, Giani Nedelcu, a plecat la București să negocieze cu antrenorul principal al echipei FC Snagov, Laurențiu Reghecampf.

„Giani Nedelcu a plecat la București pentru a se întâlni cu Reghecampf. Sperăm ca în scurt timp să ajungem la o înțelegere cu el”, a spus oficialul farist.

Contactat telefonic, Giani Nedelcu a spus, tot ieri: „Într-adevăr, am plecat la București pentru a sta de vorbă cu Laurențiu Reghecampf, în vederea negocierilor pentru postul de antrenor principal”.

Așadar, după ce s-au vehiculat mai multe nume pentru funcția de antrenor principal, printre care Ioan Sdrobiș sau Robert Niță, toată atenția este canalizată acum pe Laurențiu Reghecampf. Rămâne de văzut ce va reuși boss-ul „marinarilor” în Capitală, mai exact cum îl va convinge pe „Reghe” să accepte oferta Farului.

sursa: Cuget Liber

13 Dec. 2011, 07:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă