Neagu și Andrei Pavel au semnat, transferul lui Huiban a căzut. Fostul atacant al Vâlcei a reușit un hat-trick cu Atletico Vaslui

După ce semnase marți cu Ursu, Drugă și Pavel, divizionara secundă Sport Club Bacău a înregimentat la finalul săptămânii doi atacanți. Cosmin Neagu, care se pregătea deja cu gruparea băcăuană, dar ceruse un timp de gândire, a semnat pe doi ani și jumătate cu formația pregătită de Cristi Popovici.

De asemenea, SC Bacău l-a transferat pe Andrei Pavel (23 de ani), venit de la prim-divizionara Ceahlăul Piatra Neamț, jucător ce semnase cu Steaua acum doi ani, dar nu a mai apucat să joace acolo din cauza neînțelegerilor dintre cluburi.

Echipa băcăuană a renunțat la transferul lui Dragoș Huiban, jucător ce nu a fost de acord să semneze pe doi ani și jumătate. De asemenea, Mădălin Predoiu și-a reziliat contractul cu Sport Club.

Altfel, divizionara secundă băcăuană a disputat vineri un joc de verificare pe terenul formației de Liga a IV-a Atletico Vaslui, pe care a învins-o cu 8-0, prin golurile marcate de Rusu (2), Hurdubei (2), Căinari și Neagu (3).

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul amical

Luni, echipa antrenată de Cristi Popovici va pleca într-un stagiu de pregătire la Slănic Moldova, pentru 10 zile, cu un lot de 26 de jucători.

Articol scris de Horia ALEXOAE
Foto: SC Bacău

Pe aceeași temă