Ursu, Pavel și Drugă au semnat cu SC Bacău. Neagu și Huiban încă nu sunt hotărâți

Ursu, Pavel și Drugă au semnat cu SC Bacău.** Neagu și Huiban încă nu sunt hotărâți

Trei dintre cei cinci jucători noi care se antrenează cu divizionara secundă Sport Club Bacău au semnat marți seară contracte cu gruparea pregătită de Cristi Popovici.

Ionuț Ursu (ex-FCM Bacău, FC Botoșani, Dunărea Galați, Săgeata Năvodari), Constantin Drugă (ex-Petrotub Roman) și Vlăduț Pavel (ex-FCM Bacău și Aerostar Bacău) au parafat angajamente valabile câte doi ani și jumătate cu clubul prezidat de Remus Pozînărea.

„Până la plecarea în cantonamentul de la Slănic Moldova, vom lămuri și situația lui Cosmin Neagu și a lui Dragoș Huiban, dar am încredere că lucrurile se vor finaliza benefic pentru toată lumea”, a declarat președintele celor de la SC Bacău.

Neagu a cerut timp pentru a se gândi la oferta primită de la gruparea băcăuană, în timp ce Huiban nu ar vrea să semneze un contract pe doi ani și jumătate, ci unul mai mic, cu un an mai puțin.

SC Bacău va pleca în stagiul de pregătire montan pe 26 ianuarie după ce, cu trei zile mai devreme, va fi disputat un prim joc de verificare la Vaslui, cu echipa din Liga 4 înființată de suporteri. Cantonamentul se va încheia pe 6 februarie, după care elevii lui Cristi Popovici vor disputa mai multe amicale, cu Petrotub Roman, CF Brăila, Rapid CFR Suceava și Știința Miroslava.

Articol scris de Horia ALEXOAE

Pe aceeași temă