Neagoie și Mutu în probe la Internațional

25 Jun. 2009, 18:27 Bursa transferurilor
Neagoie și Mutu** în probe la Internațional

Retrogradată în liga a treia și cu datorii de 200 000 de euro, CFR Timișoara încearcă să transfere pe bani câțiva dintre puținii fotbaliști rămași în lot.
 

 

Cap de listă pare a fi mijlocașul la închidere de 24 de ani, Adrian Neagoie. Al doilea căpitan, după veteranul Goșa și poate cel mai constant jucător în evoluții dintre feroviari, Neagoie și-a exprimat în repetate rânduri dorința de a face pasul către o echipă din prima divizie. După perioada de probe susținută iarna trecută la Unirea Urziceni, în care Dan Petrescu s-a declarat mulțumit de el și i-a promis că-l va avea în vizor, Neagoie va merge cu echipa antrenată de Ștefan Stoica, în cantonament la Poiana Brașov. Alături de el va merge și tânărul portar titular al feroviarilor din sezonul trecut de Liga II. Daniel Mutu în vârstă de doar 21 de ani a apărat în 29 de partide ale campionatului recent încheiat.
 

 

Dacă cei doi dau randament, antrenorul Ștefan Stoica este gata să-i legitimeze, informează siteul oficial al feroviarilor.
 

 

Adrian Neagoie: „Sper să decurgă bine pregătirea, să nu am și de această dată ghinion. Vreau să mă remarc în aceste zile, să-l mulțumesc pe antrenor. Am 24 de ani și cred că este timpul să joc și eu la un nivel mai înalt”.
 

 

28 de prezențe și 7 goluri a marcat Adrian Neagoie pentru CFR Timișoara în sezonul 2008-2009
   
                           

 

Articol scris de Cornel Biholari
 

25 Jun. 2009, 18:27 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă