Neagoe rămâne în Liga 2, dar nu se va întâlni cu UTA

18 Jan. 2012, 16:14 Bursa transferurilor
Neagoe rămâne în Liga 2,** dar nu se va întâlni cu UTA

Finalul bun de tur nu l-a salvat pe Andrei Neagoe de plasarea pe lista neagră de către antrenorii „Bătrânei Doamne”. Polivalentul mijlocaș mai avea contract cu echipa fanion a Aradului până în vara lui 2013, însă a căzut de acord cu conducerea clubului pentru rezilierea înțelegerii.

„Având în vedere faptul că mai aveam încă 18 luni de contract, poate aș fi putut pune condiții mai mari pentru rezilierea contractului. Însă, Gio și domnul Olaru au fost întotdeauna corecți cu mine și nu meritau ca eu să joc tare cu ei. În plus de asta, îmi doresc să joc cât mai mult, să demonstrez că merit să fac saltul la o echipă de Liga 1 la vară. Mi-aș dori ca această formație să fie UTA, căci nu exclud o revenire la Arad în viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat”, spune Neagoe.

Fotbalistul recunoaște că, oarecum, a fost obligat să renunțe la tricoul „alb-roșu”, dar că știe ce are de făcut mai departe. „Atâta timp cât antrenorii nu m-au mai dorit la echipă, nu puteam să stau acolo. În primul rând, îmi băteam joc de cariera mea, fiindcă, probabil, eram mai mult pe la echipa a doua. De luni, particip la antrenamentele Farului Constanța și, în principiu, voi evolua aici cel puțin până în vară. Sper să joc cât mai mult și să demonstrez tuturor că am ceva de spus în fotbalul românesc”, mai afirmă Neagoe, care încă nu a semnat cu „marinarii” și nu exclude o „deturnare” a sa de către o altă grupare din țară sau străinătate.

Prieten cu Jakie Nicolae, piteșteanul ne-a mai mărturisit că tânărul mijlocaș ar putea evolua la CSM Râmnicu Vâlcea din retur.

Sursa: Sport Arad

18 Jan. 2012, 16:14 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă