Național Sebiș a renunțat și la Tothăzan. Liderul Seriei a IV-a mai are în lot doar 15 jucători

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Jan. 2015, 13:31 Actualizat: 09 Jan. 2015, 13:50 Bursa transferurilor
Național Sebiș a renunțat și la Tothăzan.  Liderul Seriei a IV-a mai are în lot doar 15 jucători

După Tătar, Raț, Balint, Moise, Pintea, Pop, Boneta și Ganea, liderul seriei a IV-a a Ligii a 3-a a mai renunțat la unul dintre fotbaliștii care au apărat culorile clubului în tur. Silvian Tothăzan s-a despărțit oficial de Național Sebiș, urmând ca Adrian Abrudean să-și ia un alt mijlocaș central în locul său.

Profitând de accidentarea lui Apostol, „închizătorul” de 22 de ani a bifat destule minute în stagiunea toamnă, într-o linie mediană dominată cu siguranță de Florin Lazea, surpriza plăcută a „alb-albaștrilor”.

Odată cu plecarea lui Tothăzan, lotul Sebișului mai numără doar 15 jucători, condiții în care sunt necesare cel puțin trei-patru transferuri. „Vom începe campania de întărire a echipei săptămâna viitoare, probabil vom aduce câte un fotbalist în fiecare compartiment, exceptând portarii. Vorbim despre fotbaliști peste media echipei, care să se integreze rapid alături de băieții care au dus greul până acum și de care suntem foarte mulțumiți. Totodată, s-ar putea să mai promovăm unul-doi jucători de la echipa a doua”, a punctat Gheorghe Feieș, președintele de onoare al Naționalui.

Probabil, de luni va fi forfotă mare în birourile șefilor sebișeni, căci antrenorul Abrudean, care în aceste zile se bucură de o scurtă vacanță în Germania, a cerut ca întăririle să sosească până la demararea pregătirilor, pe 19 ianuarie, sau cel târziu până la plecarea în cantonament, pe 30 ianuarie.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Jan. 2015, 13:31 Actualizat: 09 Jan. 2015, 13:50 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă