Mutări la Chindia! Primii jucători care au plecat, surpriza pe care o poate avea antrenorul după patru ani și proiectul renovării stadionului

Ratarea promovării în Liga 1 va lăsa urme serioase în vestiarul Chindiei. Echipa din Târgoviște va juca tot în eșalonul secund, într-un campionat care se anunță incendiar, după 210 minute în care s-a prezentat curajos în fața lui FC Voluntari, dar s-a înmuiat la loviturile de departajare.

Patru jucători și-au făcut deja bagajele și au părăsit clubul roș-albastru. Vorbim despre Iustin Popescu, Mihai Neicuțescu, Denis Ciobotariu și Sergiu Juj. Foarte probabil, Chindia va renunța și la Daniel Florea (foto mic), adus în iarna acestui an de la UTA Arad. „Înțelegerea cu Florea era să îi prelungim contractul doar în cazul promovării. Ceilalți erau împrumutați, de la Dinamo și respectiv CSU Craiova, cazul lui Jurj”, a comentat pe subiect președintele Marcel Ghergu.

Cu săptămâni bune înaintea barajului, șefii clubului au reziliat contractele cu Ovidiu Morariu și Rafael Licu, jucători cu randament mediocru la Târgoviște, dar cu care Chindia a cheltuit sume frumușele.

Nici Croitoru nu stă bine

După patru ani la Târgoviște, interval în care a reușit promovarea în Liga a 2-a și două prezențe pe podium, Nicolae Croitoru ar putea fi înlocuit din funcția de antrenor principal. Sursele noastre spun că stafful administrativ al clubului a negociat intens cu Claudiu Niculescu, antrenor care a cucerit în 2017 Cupa și Supercupa României cu FC Voluntari. Discuțiile au intrat în impas după demiterea lui Adrian Mutu, conducerea ilfovenilor dorind să-l readucă înapoi pe Niculescu.

„La momentul ăsta, nu vă pot spune nimic concret. Orice este posibil. Reunirea lotului va avea loc săptămâna viitoare, timpul este și așa scurt, noul sezon începe peste aproximativ șase săptămâni”, am surprins poziția președintelui Marcel Ghergu.

Încep lucrările la stadion?

Cum e aproape clar că proiectul unui nou stadion la Târgoviște – care ar fi trebuit construit cu fonduri de la Compania Națională de Investiții – a fost tras pe linie moartă, autoritățile locale iau în calcul să înceapă, din această vară, renovarea bătrânei arene „Eugen Popescu”.

Planul ar include 5.000 de scaune noi montate la tribuna I și în jumătatea de peluză deschisă, o copertină de 1000 de locuri la tribuna oficială și reabilitarea birourilor și vestiarelor.

Articol scris de Ionuț MARIN

Pe aceeași temă