Mutare ciudată făcută de ACS Poli. A semnat cu un jucător pe care Chiajna nu l-a păstrat. Ovidiu Petre, cu o zi înainte: „Avem prea puține informații despre el”

Mutare ciudată făcută de ACS Poli. A semnat cu un jucător pe care Chiajna nu l-a păstrat.** Ovidiu Petre, cu o zi înainte:

Joi, ACS Poli a semnat un contract pe trei sezoane cu un atacant care a terminat junioratul la Concordia Chiajna. Mutarea este una ce ridică foarte multe semne de întrebare, pentru că clubul alb-violet și-a împrumutat mulți juniori din propria pepinieră, iar cu o seară înaintea semnării contractului, managerul sportiv Ovidiu Petre declara că nu știe mai nimic despre Stere.

Giani Stere are 19 ani și este atacant. La 19 ani, conform regulamentelor, cluburile le propun jucătorilor noi înțelegeri, iar fotbaliștii sunt obligați să accepte, altfel, devin amatori trei sezoane. Stere a venit liber, deci e clar că Chiajna nu i-a propus nimic. Miercuri seara, la ora 19, după amicalul cu Ghiroda, Ovidiu Petre spunea despre Stere că nu are multe informații.

„Este un nou-venit la echipă, trebuie să se acomodeze cât mai repede la echipă, să intre și el în program normal. Avem prea puțin informații despre el, e de două zile… Vom vedea zilele viitoare ce va fi și cu el”, a declarat managerul sportiv despre fotbalist.

Stere i-a „cucerit” în trei zile, ceea ce propriii juniori nu au putut în trei ani

ACS Poli continuă să surprindă cu mutări de acest gen. Clubul și-a împrumutat aproape o echipă întreagă la Millenium Giarmata. David Pop și Daniel Filip sunt împrumutați tot în Liga a 3-a, la Dumbrăvița, respectiv Lipova, iar Lucian Oprea, la UTA. Singurii juniori produși de club fără echipe momentan sunt Halard Fridrich și Cristian Pădurariu. Cei doi nu intră în vederile lui Ganea și, cum nu și-au găsit alte echipe, se pregătesc tot separat. Pădurariu este chiar atacant, ca și Stere.

Joi la prânz, Stere semnase pe trei ani. Probabil, între timp, clubul a aflat tot ce trebuia să știe despre el.

Articol scris de Anda DELIU
 

Pe aceeași temă