Mușea merge la Slobozia, Manea la Dinamo II

Mușea merge la Slobozia,** Manea la Dinamo II

Divizionara prahoveană din Liga a III-a, Conpet Ploiești, conturează lista plecărilor, înainte de cea a transferurilor, câțiva dintre jucătorii care au făcut parte din lotul lui Florin Pârvu în tur find „ca și plecați” de la Strejnic. Lista jucătorilor de care Conpet se va despărți cuprinde și doi tineri jucători, care nu au evoluat prea mult în prima parte a campionatului, dar care, iată, au oferte de la formații mai bine cotate.

Primul pe listă este fundașul dreapta Constantin Mușea, cel care se va prezenta la reunirea grupării de eșalon second – Unirea Slobozia. Mușea s-a aflat de câteva luni „în contact” cu formația unde secund este fostul „principal” de la Conpet – Mugur Bolohan, perioadă în care randamentul său nu a fost cel așteptat, Florin Pârvu luând decizia de a-l scoate din lot după eliminarea din meciul cu SCM Argeșul, din tur! Jucătorul de 20 de ani (trecut, ca junior, și prin curtea Astrei) îl va „înlocui” la Slobozia pe Nini Popescu, la care Unirea a renunțat (a ajuns între timp la Câmpina), Mușea încadrându-se în planurile antrenorului principal Adrian Mihalcea pentru jucători „under 21”.

Un alt jucător care și-a manifestat dorința de a juca la altă grupare în 2014 este fundașul Manea (în foto), juniorul născut în 1995 susținând probe de joc la Dinamo 2, alături de fostul său coleg de la Conpet – Sebastian Petre (ultima dată legitimat la CS Blejoi).

Pe lista „plecaților” de sub comanda lui Florin Pârvu se mai înscriu portarul Constantin Anghelache – plecat în Italia, la fratele său, atacantul Dimitrie Gafița, care va pleca și el în această iarnă, și, foarte probabil, Paul Abba – nigerianul care, dacă nu va găsi un angajament superior celui de la Conpet, ar putea reveni în țara sa natală.

De mâine, în funcție de situația clubului prahovean din Liga a III-a, odată cu anunțata reunire a lotului, stafful Conpetului va încerca să „umple” golurile numerice și valorice lăsate de plecările anunțate.

Articol scris de Marian DIMA

Pe aceeași temă