Mircea Gheorghe și Apetri au revenit la Jiul!

21 Aug. 2012, 20:26 Bursa transferurilor
Mircea Gheorghe și Apetri** au revenit la Jiul!

Se spune că cine bea apă din Jiul nu uită niciodată. Așa se întâmplă și cu fotbaliștii care au activat ani buni sub culorile Jiului și care acum revin cu drag la marea iubire. Mircea Gheorghe și Gabriel Apetri s-au întors la Petroșani, unde vor evolua în sezonul viitor în Liga a III-a.

„Riviș, Albert, Filipescu și Toc sunt jucătorii care nu au mai dorit să continue cu noi. Ne bazăm pe ceea ce avem și pe ceea ce vom mai aduce”, a declarat președintele George Boboc.

Până la începerea campionatului, pe data de 31 august, „minerii” au susținut o serie de partide de verificare cu formațiile din Valea Jiului, partide câștigate la scoruri concludente, mai puțin partida din Cupa României pe care au pierdut-o.

Miercuri, de la ora 10:30, Jiul va susține la Petroșani primul amical cu o echipă din afara județului, este vorba de Minerul Motru. „Am mai avut un amical programat cu Pandurii II Târgu Jiu, dar am renunțat pentru că se dorea disputarea lui pe un teren sintetic, lucru care nu ne-a convenit”, a mai precizat Boboc.

Articol scris de Loredana Juglea

21 Aug. 2012, 20:26 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă