Mioveniul și-a prezentat achizițiile. „Trebuie să terminăm pe doi neapărat”

CS Mioveni și-a prezentat, ieri, achizițiile iernii, cinci dintre jucătorii aduși la echipă prezentându-se în fața presei pentru a-și spune gândurile cu care au venit în Argeș. Este vorba despre fundașul central Rareș Cucui, mijlocașii centrali Lucian Todea și Georgian Honciu și de mijlocașii laterali Răducu Lupu și Octavian Ursu. La capitolul veniri, putem vorbi însă și despre Bogdan Stancu și Adrian Iamandi, fotbaliști care în turul campionatului au fost împrumutați de CS Mioveni la SCM Pitești.

Cei cinci jucători au fost aduși de gruparea galben-verde fără a plăti vreun ban pe ei și toți sunt jucători de valoare pentru Liga a II-a. Rareș Cucui (21 ani) a venit la CSM Rm. Vâlcea sub formă de împrumut până în vară, atunci când, dacă va confirma, poate fi transferat definitiv. Lucian Todea (29 ani) a fost adus și el tot de la CSM Rm. Vâlcea, fiind cunoscut de antrenorul Claudiu Niculescu, ce a lucrat cu el la echipa din Zăvoi. Georgian Honciu (26 ani) a venit de la Fortuna, acolo unde a impresionat cu jocul său din spatele vârfurilor. Răducu Lupu (20 ani), poate fi considerat cu cea mai puțină experiență dintre cei cinci, venind de la Pandurii II, însă arătând destule calități în amicalurile disputate. Octavian Ursu (20 ani) este jucătorul lui U Cluj, crescut la cunoscuta școală de fotbal Ardealul și a fost adus de la Unirea Slobozia, unde a fost împrumutat în tur.

„Prin aducerea acestor jucători am căutat să acoperim golurile pe care le-am avut la echipă în tur. Am adus jucători de care formația are nevoie în această perioadă. Sunt pregătiți de începerea campionatuluI”, spunea Dumitru Olteanu, președintele CD al CS Mioveni.

La rândul său, antrenorul Claudiu Ni­culescu a completat: „Îmi doresc să obținem punctaj maxim în aceste cinci etape rămase pentru a intra în play-off, cu cât mai multe puncte. Iar la finalul campionatului, îmi doresc să terminăm pe podium. Oricât am fi de optimiști, e greu să ajungem Timișoara din urmă, dar trebuie să terminăm pe 2 neapărat”.


Ce au declarat noile achiziții:

Lucian Todea: „Sperăm s-o ținem tot așa și să ajungem în Liga I. Prin rezultate bune și prin constanță, putem realiza obiectivele propuse”.

Octavian Ursu: „Am ales să vin la o echipă bună de Liga a II-a. Pentru mine este o rampă de lansare, vreau să ajung mai sus, iar aici am găsit toate condițiile necesare performanței”.

Rareș Cucui: „Am venit pentru domnul profesor cu care am lucrat și la Vâlcea. Sperăm să facem performanță și să ne îndeplinim obiectivele. Despre Mioveni nu am ce să spun, pentru că evoluțiile de până acum vorbesc de la sine. Sper doar să ajungem cât mai sus”.

Georgian Honciu: „Am venit la o echipă cu pretenții serioase. Vreau să fac performanță aici și să demonstrez pe teren ceea ce știu să fac”.

Răducu Lupu: „Am ales această echipă pentru că toată lumea a văzut performanțele ei, mai ales din Cupă. Am găsit seriozitate și am văzut că toți doresc performanța. S-a ridicat ștafeta la un nivel și trebuie menținută acolo”.


Todea, Ursu, Cucui, Honciu și Lupu sunt noutățile din lot ale echipei lui Claudiu Niculescu. foto: csmioveni.ro

Articol scris de Silviu MIHAI

Pe aceeași temă