Milea: „Vreau să joc din nou cu Iașiul în prima ligă”

18 Jan. 2012, 17:40 Bursa transferurilor
Milea:** „Vreau să joc din nou cu Iașiul în prima ligă

Plecat de la Iași în urmă cu un an și jumătate, la Galați, după o operație de menisc, mijlocașul Ciprian Milea a revenit miercuri în Copou, la echipa la care a debutat în prima ligă. Milea s-a înțeles în primă fază cu oficialii ieșeni pentru un împrumut pe o perioadă de șase luni și va semna cu CSMS după ce va purta o discuție cu președintele executiv Florin Prunea.

Fotbalistul spune că își dorește să continue în Copou și în sezonul viitor, dacă echipa pregătită de Ionuț Popa va promova.
„Revin cu plăcere la Iași, oraș la care țin foarte mult. Iașiul m-a adus în prima ligă și îmi doresc să joc din nou cu această echipă în Liga I, în sezonul viitor. Mă simt bine după acea operație, nu mai am probleme și sper să fac un retur bun la Iași și să-mi ajut echipa să revină în prima ligă. Mă rog la Dumnezeu ca Iașiul să promoveze, pentru că mi-aș dori să continui aici”, a declarat Ciprian Milea.

A debutat cu Ionuț Popa în Liga I

Fotbalistul spune că CSMS nu poate avea probleme în liga a doua, mai cu seamă dacă lotul va fi întărit cu doi-trei jucători. „Liga a doua nu mai este atât de puternică cum era înainte. Eu zic că Iașiul poate urca în liga I. Lotul este bun, iar dacă mai vin 2-3 jucători cred că se poate promova. Am mai lucrat cu Ionuț Popa și sper să lucrăm bine și în retur. Dânsul este cel care m-a adus la Iași. Cunosc o parte din noii colegi, pe Gado, pe Onofraș, sunt jucători buni în echipă, cu experiență”, a mai spus Milea, care se bucură că va lucra cu președintele Florin Prunea: „Sunt sigur că Florin Prunea va face treabă la Iași. A mai lucrat la echipe importante în Liga I și a realizat lucruri bune”.

Probleme cu polițiștii vasluieni

Drumul de la Galați spre Iași a fost unul cu peripeții pentru Ciprian Milea. În apropiere de Vaslui, jucătorul a fost oprit de un echipaj de poliție care a vrut să-i rețină permisul de conducere. „Mi-au spus că am depășit neregulamentar o mașină și au vrut să-mi rețină permisul, dar a fost exces de zel din partea lor. Nu am semnat niciun proces verbal, pentru că nu aveau dreptate”, a spus Milea.

Articol scris de Narcis Pohoață

18 Jan. 2012, 17:40 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă