Ciprian Milea a semnat cu Știința Miroslava! Ieșenii aduc și doi jucători de la CSM Poli

Ciprian Milea a semnat cu Știința Miroslava!** Ieșenii aduc și doi jucători de la CSM Poli

Mijlocașul gălățean Ciprian Milea este primul transfer reușit de Știința Miroslava în această iarnă. Jucătorul de 33 de ani a semnat un contract pe un an și jumătate cu clubul ieșean și devine astfel cel mai experimentat component al echipei pregătite de Adrian Kerezsy. Tehnicianul ieșean și l-a dorit mult pe Milea în echipă, spunând că experiența mijlocașului îi poate ajuta pe ceilalți jucători mai tineri din lot.

„Mi l-am dorit mult pe Milea în echipă. Este un fotbalist valoros, experimentat, iar faptul că este un caracter deosebit a contat foarte mult în alegerea mea. Îl cunosc de mult timp pe Milea, am lucrat cu el la Poli Iași și știu că ne poate ajuta. În jurul lui vreau să formez o echipă de mijloc cu jucători tineri, iar experiența lui Ciprian Milea va conta foarte mult”, a declarat antrenorul Adrian Kerezsy.

„Am ales cu sufletul, am ales să vin la Știința Miroslava pentru antrenorul Adrian Kerezsy, cu care am mai lucrat în Copou. Dânsul m-a dorit mult și mă bucur că am semnat”, a declarat Ciprian Milea, care ultima dată a evoluat în Liga 3, la SSC Farul Constanța.

Fotbalistul de 33 de ani poate evolua atât mijlocaș la închidere, cât și fundaș dreapta sau în centrul defensivei și este renumit pentru detenta sa, marcând multe goluri cu capul, în ciuda staturii sale nu foarte impozante.

Moisi și Târnovanu, împrumutați până în vară

Pe lângă Milea, la Miroslava vor evolua în partea a doua a campionatului și tinerii jucători Andu Moisi (fundas central) și Ștefan Târnovanu (portar), de la CSM Poli Iași. Cei doi și-au dat acordul și vor juca la Miroslava sub formă de împrumut, cel mai probabil până în vară.

De asemenea, sunt șanse mari ca în aceste zile să semneze cu Miroslava și cei doi jucători noi prezenți la reunire, mijlocașul Sandu Iovu (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) și atacantul Cosmin Țapu (CSM Roman).

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă