Ciprian Milea lasă Farul pentru Miroslava. „Am mai jucat cu nea” Adi Kerezsy în Copou. Îmi doresc să joc la Știința”

Fostul mijlocaș al Politehnicii Iași, Ciprian Milea, este foarte aproape de o revenire la Iași. Dar nu în Copou, ci la divizionara secundă Știința Miroslava. Jucătorul în vârstă de 33 de ani și-a reziliat contractul cu SSC Farul Constanța, echipa suporterilor de la malul mării, și negociază în aceste zile cu oficialii clubului din Miroslava.

„Eu am vrut să plec de la Farul. Cei de acolo m-au înțeles și mi-am reziliat contractul. Nea” Adi Kerezsy mi-a spus că mă vrea la Miroslava și am venit aici pentru el. Urmează să discut cu președintele și dacă ajungem la un acord, voi semna cu Știința. Mă bucur că am revenit la Iași, este un oraș în care m-am simțit foarte bine în perioada în care am jucat la Poli”, a declarat Ciprian Milea.

Acesta a jucat la Poli Iași în perioada 2007-2010 și a revenit la clubul din Copou în 2011, bifând încă un sezon la CSMS. La ultima sa prezență la Iași, Milea l-a avut antrenor secund pe Adrian Kerezsy, actualul tehnician al Științei. Milea a jucat la Iași mijlocaș la închidere, dar în ultima perioadă a evoluat fundaș dreapta, dar și în centrul defensivei.

Originar din Galați, Ciprian Milea a mai evoluat în cariera sa la Dunărea Galați, Chimia Brazi, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Fortuna Brazi, Fortuna Poiana Câmpina, Farul și Metalosport Galați.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă