Milan Mitic și Davide Dias, în Copou

Autori: Mihai Andries, Narcis POHOAȚĂ Publicat: 14 Jun. 2014, 13:09 Actualizat: 15 Jun. 2014, 11:27 Bursa transferurilor
Milan Mitic și Davide Dias,  în Copou

Președintele executiv al CSMS Iași, Florin Prunea, a ajuns la un acord cu jucătorii Davide Dias și Milan Mitic (foto, dreapta), cei doi urmând să semneze angajamente pe câte un sezon cu gruparea din Copou.

„Ne-am înțeles cu Davide Dias și Milan Mitic, iar aceștia vor semna contractele când vor veni în România, luni sau marți. În mare, lucrurile sunt clare, am ajuns la un acord cu ei, nu cred că vor fi probleme. Ambii jucători vor semna pe un an, cu opțiune din partea clubului de prelungire pentru încă un sezon. Sunt doi jucători cu experiență care sper să ne ajute în realizarea obiectivului”, a declarat președintele executiv al ieșenilor, Florin Prunea.

Mijlocașul portughez Davide Dias (31 de ani) a evoluat în ultimul sezon la FC Brașov, în timp ce fundașul dreapta sârb Milan Mitic (30 de ani) a evoluat la defuncta FCU Craiova, unde a ajuns chiar de la Iași, vara trecută. CSMS Iași l-a mai transferat până acum pe stoperul Cristi Munteanu, fost la Săgeata Năvodari.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto de Florin CEAUȘU

Autori: Mihai Andries, Narcis POHOAȚĂ Publicat: 14 Jun. 2014, 13:09 Actualizat: 15 Jun. 2014, 11:27 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă