Mihăescu a preluat Ștefăneștiul!

03 Feb. 2012, 20:14 Bursa transferurilor
Mihăescu** a preluat Ștefăneștiul!

Prezent alături de echipă din postura de director tehnic pe parcursul turului, Iulian Mihăescu a făcut în weekendul trecut pasul cel mare spre banca Ștefăneștiului. De duminică ilfovenii au încheiat colaborarea cu Dragoș Mihalache, secundul lui Mihăescu urmând a fi Daniel Dumitrache.

La nivel de lot, după aducerea veteranilor Zeciu și Ștefan Ciobanu, ilfovenii au mai acoperit câteva posturi deficitare prin aducerea fundașului Topor de la Călărași și a atacantului Vasile Pop de la U Cluj. Penultima piesă din puzzle pare a fi un alt junior, mijlocașul Costel Ilie de la Dunărea Călărași, dar momentan nu s-a luat o decizie în privința lui.

Ziceam mai sus de penultima piesă, fiindcă a mai rămas un post descoperit, între buturi ilfovenii având doar două opțiuni, ambele sub 20 de ani. Titularul incontestabil va fi singurul portar rămas din tur, Felix Manciu. Rezerva lui este în acest moment juniorul Ghețu, venit de la Tunari. A existat și varianta Alex Oprea, dar fostul dinamovist nu a ajuns la un acord cu Ștefăneștiul.

Sursa: IlfovSport

03 Feb. 2012, 20:14 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă