Micaș, antrenor-jucător la doar 27 de ani. Fostul mijlocaș al Olimpiei are planuri de promovare cu noua sa echipă

Rămas liber de contract după ce Olimpia Satu Mare nu a mai dorit să-i prelungească angajamentul, Adrian Micaș (foto principal, în dreapta) nu a dus lipsă de oferte în această vară, conform spuselor sale, însă nu a dorit să plece departe de casă. Astfel, a decis să accepte propunerea echipei din Liga a 4-a Satu Mare Someșul Oar și să devină antrenor-jucător. Mijlocașul de 27 de ani lasă Liga 2 pentru a încerca promovarea în următorul sezon cu noua sa echipă.

„Gata cu fotbalul profesionist, voi juca pentru Someșul Oar și voi antrena echipa de acum încolo. M-am reprofilat, deși am avut oferte de la Baia Mare, Bacău sau Jucu, însă am decis să rămân acasă, decât să mă duc într-un oraș străin”, a spus, pentru gazetanord-vest.ro, Adrian Micaș, care își dorește, alături de managerul Zsolt Maiorciac, să câștige Cupa și campionatul în Liga a 4-a Satu Mare. În urma aducerii lui Micaș, s-a renunțat la serviciile antrenorilor Istvan Nagy și Attila Bodi.

Sursa citată mai scrie că la Someșul Oar au sosit și jucătorii Ionel Potra și Daniel Godje, de la vicecampioana Luceafărul Decebal, dar și Maxim și Vădan de la Știința Beltiug. La Oar va mai sosi un portar, iar Giurgiuman, tot de la Beltiug, este aproape de o revenire la „verzi”.

Mărkuș vrea să plece și el de la Olimpia

Pe lângă Adrian Micaș, Daniel Feier, Istvan Svarczkopf, Iulian Anca-Trip, Ovidiu Bic, Vlad Bujor sau Mihai Onicaș, de la Olimpia ar putea pleca și Adrian Mărkuș. Atacantul de 22 de ani, venit în luna februarie la Satu Mare, își dorește să plece din cauza întârzierilor financiare, nu se antrenează și nu joacă în amicale pentru a nu se accidenta și a putea rata vreun eventual transfer.

„Avem nevoie de întăriri pentru că va fi bătălie mare pentru locurile de play-off. Dar acum că vom putea primi bani de la Consiliul Local, ne gândim să aducem jucători pentru că lotul nostru s-a subțiat”, a declarat, pentru gazetanord-vest.ro, președintele Dan Băbuț.

Olimpia Satu Mare și-a aflat astfel și adversarii în noul sezon al Ligii 2: FCM Baia Mare, Șoimii Pâncota, UTA Bătrâna Doamnă, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Bihor Oradea, FC Caransebeș, Gaz Metan Mediaș, Metalul Reșița, CS Mioveni, FC Brașov, Universitatea Cluj, Unirea Tărlungeni și, posibil, Academica Argeș.

Pe aceeași temă