Mărkuș își caută echipă după ce a decis să nu mai continue la Olimpia. „Mi-aș dori un club care să fie cât mai serios”

Mărkuș își caută echipă după ce a decis să nu mai continue la Olimpia.**

Situația incertă a clubului Olimpia îi determină pe unii jucători să nu își mai dorească să semneze un nou contract cu echipa sătmăreană. Este și cazul atacantului Adrian Mărkuș (23 ani), cel care în iarnă revenea la echipă și era unul dintre cei mai buni jucători din lot.

Liber de contract în acest moment, Mărkuș și nu își mai dorește să evolueze în noul sezon la clubul sătmărean, deoarece „am avut contract semnat cu Olimpia pentru șase luni și nu vroiam să semnez altul fiindcă la club e o incertitudine totală și sunt mari probleme cu banii”.

În acest moment, Mărkuș se află în discuții cu câteva echipe, nu a fost convins de ofertele primite și este deschis să poarte noi discuții și cu alte cluburi. „Am luat decizia că vreau să merg la o echipă unde să am cât de cât stabilitate, o echipă la care pot să-mi desfășor activitatea în condiții normale și îmi doresc să am și un obiectiv. Aș dori un club care să fie cât mai serios, dacă se poate un club de Liga 1, dacă nu, sunt deschis la discuții și cu cluburi de Liga a 2-a. Momentan sunt în discuții cu câteva echipe, dar încă nu am luat o decizie și sunt deschis la discuții cu orice echipă interesată”, a spus Mărkuș.

Atacantul care a marcat 9 goluri la Olimpia în 16 meciuri pe care le-a bifat în partea a doua a campionatului trecut, a avut, în urmă cu două săptămâni, ofertă și de la o echipă de fotbal din Israel, unde nu a mai ajuns, deoarece „una a fost când am purtat discuțiile aici, iar când am ajuns acolo situația a fost cu totul alta”.

În cariera sa, tânărul atacant a jucat pentru echipele Liberty Oradea, FC Bihor, Kaposvari, Gaz Metan, FC Viitorul și Olimpia Satu Mare.

Articol scris de Veronica HODAS

Pe aceeași temă