Marin Dună a renunțat la 3 fotbaliști! „Vor sosi o serie de jucători cu experiență”

11 Jul. 2012, 17:19 Bursa transferurilor
Marin Dună a renunțat la 3 fotbaliști!**

La proaspăta divizionară secundă Unirea Slobozia a început fierberea de vară. La finele săptămânii precedente s-a desfășurat un trial în care antrenorul Marin Dună a testat o serie de jucători, în mare parte foarte tineri, în vederea cooptării lor în lot. Și acestea nu sunt singurele noutăți…

Un trial plin de speranțe

«A fost o acțiune reușită, în urma căreia mi-au atras atenția câțiva copii, dintre care unul sau doi vor rămâne alături de noi. Nu vă pot da numele lor pentru că, momentan, nu s-a concretizat nimic…» ne-a declarat Marin Dună.

Concrete sunt la galben-albaștri doar plecările. Acestea sunt în număr de trei și vizează pe atacantul Sebastian Zevedei, mijlocașul Eduard Tănase și fundașul stânga Andrei Sescioreanu. «Sunt fotbaliști care nici în Liga a III-a nu au bifat multe meciuri… Împreună cu vechiul staff tehnic am decis să renunțăm la serviciile lor…» a adăugat Dună.

Mulțumit de valoarea lotului

Promovarea în Liga a II-a a insuflat un aer optimist în lumea microbiștilor din Slobozia. «Chiar și în Liga a II-a echipa noastră are valoare de mijlocul clasamentului!» se aud tot mai multe voci. Marin Dună este de acord, însă cu anumite rezerve: «Am încredere în băieții care alcătuiesc lotul Unirii. Ei și-au demonstrat valoarea promovând echipa. Mai este, totuși, nevoie de câteva întăriri și în curând vor sosi la Slobozia o serie de jucători cu experiență în Liga a II-a. Sper ca până la sfârșitul săptămânii să rezolvăm aceste achiziții!».

Încep amicalele

Galben-albaștrii revin la minge miercuri, 11 iulie a.c., când la Slobozia sosește pentru un joc de pregătire CS Otopeni, echipă antrenată din această vară de Ion Viorel. Meciul va începe la 10,30 și se va disputa pe stadionul «1 Mai». Tot de la aceeași oră și pe același stadion, dar în ziua de sâmbătă, 14 iulie 2012, Unirea va juca împotriva fostei colege de serie, ACS Berceni. În perioada 23 iulie-4 august, slobozenii pleacă în cantonament la Predeal. Campionatul începe pe 18 august 2012.

Sursa: Independent

11 Jul. 2012, 17:19 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă