Marin Barbu ezită să meargă la Farul

04 Jul. 2009, 18:01 Bursa transferurilor
Marin Barbu ezită să meargă la Farul

Deși se află sub contract cu Dunărea Giurgiu până în vara lui 2010, Marin Barbu nu ar spune nu unui “transfer” la malul mării. Mircea Crainiciuc, noul președinte al Farului Constanța l-a nominalizat pe cel poreclit “Magiun” printre posibilii tehnicieni cu care “rechinii” vor aborda ediția 2009/2010 a Ligii Secunde de Fotbal.

 

Este cunoscut faptul că Marin Barbu și Mircea Crainiciuc sunt buni prieteni, aceștia colaborând în trecut la Foresta Suceava și Ceahlăul Piatra Neamț.

Â

Contactat telefonic, antrenorul Dunării Giurgiu a declarat că a avut o discuție de principiu cu Mircea Crainiciuc însă nu poate da un răspuns concret până luni, atunci când este programată reunirea lotului celor din Giurgiu.

 

“Este adevărat că am avut o discuție cu Mircea Crainiciuc. Până nu voi avea o discuție cu președintele de onoare al Dunării, Lucian Iliescu (n.a. totodată și primar al municipiului Giurgiu), nu pot oferi un răspuns cert. Dacă va fi bine și pentru mine și pentru Giurgiu probabil am să accept această propunere”, a declarat Marin Barbu.
 

 

articol scris de Costel SPÂNU și Bogdan V.
 

04 Jul. 2009, 18:01 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă