Mareș rămâne în continuare în vizorul celor de la FC Vaslui, chiar dacă acum e liber de contract!

Mareș rămâne în continuare în vizorul celor de la FC Vaslui,** chiar dacă acum e liber de contract!

Declarat liber de contract, unul dintre cei mai vânați jucători ai Jiului de către marile cluburi din România, Marius Mareș a rămas în vizorul echipei din prima ligă, FC Vaslui.

„Jucătorul se află într-o perioadă de recuperare după intervenția chirurgicală destul de dificilă pe care a avut-o. Evident nu îl vom lua acum, dar el este în vizorul nostru”, a declarat vicepreședintele Vasluiului, Ion Danciu.

Mareș a fost curtat cu ceva timp în urmă de FC Vaslui, iar patronul Adrian Porumboiu a oferit pentru transferul lui suma de 50.000 de euro. Gurile rele spun că oficialii Jiului ar fi cerut o sumă exorbitantă, undeva peste 100.000 de euro. Acum Mareș este liber de contract. Jiul l-a pierdut, gratis.

Altfel, foști jucători ai echipei Jiul, dar și foști președinți se întreabă de ce Jiul nu poate organiza un meci demonstrativ cu fostele glorii ale „minerilor”, iar rivala Corvinul poate. „Nu ar strica ca toți foștii mari jucători ai Jiului să se reunească, să spunem, la un memorial „Gogu Tonca”. Ar fi frumos ca și primăria să se implice”, a declarat fostul jucător al Jiului, Marin Tudorache.

„Nu este rea ideea. Este frumos ca în fiecare an marii jucători să se revadă, numai că nu știu dacă celor de la Jiul le arde de așa ceva având în vedere situația prin care trec. Eu unul o să fac tot ce se poate”, a declarat fostul președinte al Jiului, Ion Danciu.

În fiecare an fostele glorii ale Corvinului, Andone, Gabor, Rednic se reunesc la Hunedoara într-un meci demonstrativ.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Pe aceeași temă