Mănescu: „Am vrea să aducem un antrenor cu o mână de fier”

13 Jun. 2009, 17:23 Bursa transferurilor
Mănescu:** „Am vrea să aducem un antrenor cu o mână de fier

După ce FC Drobeta patronată de severinenii stabiliți în București, Cristi Burci și Jan Ionucă, a fost lăsată baltă de Iulian Mihăescu și Eugen Neagoe, oficialii clubului de la malul Dunării vor să se gândească bine înainte de a aduce un nou tehnician, funcție pe care a ocupat-o din etapa a XXII-a președintele Vasile Mănescu. Decizia de a aduce un nou staff tehnic va fi luată săptămâna, iar noul antrenor ar putea fi cunoscut pe 1 iulie, când este programată reunirea lotului.

 

„Eu nu aș avea pentru ce să mă opun. Chiar aș vrea să aducem un tehnician, fiindcă știu cât de mult este de muncă la un club. Nu-i ușor să faci față atât ca antrenor, cât și ca președinte. Deocamdată nu s-a luat nicio decizie, dar trebuie să analizăm foarte bine această situație, fiindcă suntem dezamăgiți de atitudinea ultimilor doi antrenori pe care i-am avut. Mihăescu ne-a părăsit la jumătatea sezonului pentru a pleca secund în Arabia Saudită, în condițiile în care echipa era pe locul doi promovabil, iar Neagoe a plecat după doar patru etape. El a decis să renunțe și n-am mai avut ce să facem. Nici de unii jucători nu suntem mulțumiți”, a spus președintele Vasile Mănescu.

 

Oficialul severinean știe care ar trebui să fie profilul tehnicianului de la FC Drobeta: „Dacă decidem să aducem un antrenor, atunci vom căuta unul care să aibă o mână de fier, să țină jucătorii în frâu, fără să piardă vestiarul.”

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

 

13 Jun. 2009, 17:23 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă