Malinic lasă UTA pentru Bihor!

26 Aug. 2011, 11:22 Bursa transferurilor
Malinic lasă UTA** pentru Bihor!

Echipa fanion a Aradului nu a reușit să-l convingă pe Bojan Malinic să rămână în „alb-roșu”. De fapt, „oficialii” UTA-ei au dus lupta cu impresarii fotbalistului – nu mai puțin de trei prezenți la negocierile purtate joi – și tatăl sârbului, care, până la urmă, au declinat oferta „alb-roșiilor”.

„Am fost mai mult decât maleabili, am plusat la salariul jucătorului și ne-am reținut un procent rezonabil la următoarea vânzare a atacantului sârb, însă chiar și așa nu am găsit înțelegere la partenerii noștri de discuții”, ne-a mărturisit Iulian Olaru, fostul acționar principal al clubului „textilist”.

„Vârful” de 21 de ani nu s-a mai prezentat la antrenamentul de joi seara al UTA-ei, Florin Iacob explicând absența clientului său. „Am mai fost și azi la Arad, însă tot nu ne-am înțeles cu cei de la UTA. În schimb, am bătut palma cu FC Bihor, Bojan va semna un contract cu orădenii vineri”, a spus impresarul lui Malinic.

„Bătrâna Doamnă” nu a primit un răspuns defintiv nici din partea celor de la Jiul Rovinari pentru Alexandru Fotescu. „Eu m-am înțeles cu clubul, vă dați seama cât mi-aș dori să ajung la UTA, o echipă cu suporteri minunați ce joacă în Liga a 2-a, dar, cel puțin deocamdată, nu sunt lăsat să plec”, ne-a spus atacantul de 26 de ani. S-ar putea ca „minerii” să țină de Fotescu până după meciul de mâine, când la Rovinari sosește FC Caracal, o contracandidată la promovare pentru gorjeni. În altă ordine de idei, mijlocașul craiovean, Jackie Nicolae, se va prezenta la antrenamentele UTA-ei de abia de luni.

Sursa: SportArad

26 Aug. 2011, 11:22 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă