„Mai pot în Liga 1, dar știu că m-aș simți extraordinar la UTA”

27 Dec. 2011, 11:18 Bursa transferurilor
„Mai pot în Liga 1,** dar știu că m-aș simți extraordinar la UTA

Mijlocașul Bogdan Mara a plecat azi în Grecia pentru a-și rezilia contractul cu cei de la Skoda Xanthi. Mara este nemulțumit de starea financiară din Grecia și a decis să se întoarcă în România. Deși își dorește o revenire în Liga I, fotbalistul a admis că singura ofertă concretă pe care o are acum este de la UTA.

Bogdan Mara (34 de ani) spune că se simte excelent din punct de vedere fizic și vrea să mai joace cel puțin un sezon. În principiu, fotbalistul a mărturisit că și-ar dori o echipă din Liga I, dar ia în calcul posibilitatea de a îmbrăca iar tricoul Bătrânei Doamne.

„Simt că mai pot juca la un nivel foarte bun, așa că nu mă tem de nicio nouă provocare. Giovanni Catanzariti, președintele celor de la UTA, este prietenul meu și mi-a înaintat deja o ofertă. Plus că acolo antrenor este Roland Nagy, un alt prieten de-al meu. Sunt convins că m-aș simți extraordinar acolo. Rămâne să vedem ce va fi până la anul când se reiau pregătirile, pentru că eu totuși aș vrea să mai joc măcar un sezon în Liga I”, a precizat Mara.

sursa: Sport Arad

27 Dec. 2011, 11:18 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă