„Mă simțeam în plus în multe momente”. A semnat cu ASU Poli să joace și să fie fericit, la echipa suporterilor favoriți, însă anunțul că nu mai e dorit l-a dezamăgit

Anunțat de Liga2.ro încă de la începutul acestei săptămâni ca fiind unul dintre jucătorii aflați pe lista neagră a staffului tehnic, atacantul Marius Staicu (30 ani) a fost înștiințat de managerul sportiv al ASU Poli, Marius Cociu, că nu mai este dorit la echipa timișoreană. În prezent în vacanță, în Spania, Staicu spune că a simțit acest lucru înainte de a pleca din România și anunță că este dispus să dea curs altor oferte.

Atacantul a jucat în 19 meciuri, însă doar în patru ca titular, și a înscris două goluri, cu ASA Târgu Mureș (3-0) și Academica Clinceni (3-2). Staicu e dezamăgit că nu a primit nicio explicație din partea antrenorului.

„Până să plec în vacanță, am vorbit doar cu managerul Cociu. Mi-a spus că sunt pe o listă de plecări și atâta tot. Am rămas surprins. Mă așteptam să discut cu antrenorul Andone, să aflu despre ce este vorba, dar nimeni altcineva nu a discutat cu mine. Nu știu dacă am fost așa de mult dorit la ASU Poli. Mă simțeam în plus în multe momente. Eu am venit acasă, la Timișoara, să joc, să fiu fericit, dar nu mă așteptam să joc atât de puțin. Ca să intri doar ultimele minute și să schimbi ceva, este greu. Am jucat titular doar în patru meciuri și am dat două goluri, restul partidelor am intrat pe parcurs, e greu să intri mereu pe final și să schimbi soarta unui joc. Îmi pare rău că nu am jucat derby-urile cu UTA și Ripensia. Ca timișorean, mă doare”, a spus, pentru Liga2.ro, Marius Staicu.

530 de minute a jucat Marius Staicu pentru ASU Poli în cele 19 meciuri

Vârful așteaptă alte oferte, fiind împăcat cu ideea că nu va mai continua la Timișoara. „Încă nu am semnat rezilierea, trebuie să discutăm despre acest lucru, deoarece eu mai am contract până la vară cu ASU. Vom vedea cum ne înțelegem în privința rezilierii. Vreau să le spun suporterilor echipei că sunt unici, chiar sunt al 12-lea jucător. Fanii lui ASU sunt cei mai frumoși și cei mai inimoși suporteri pe care i-am văzut vreodată”, a mai declarat Staicu, atacant care a confirmat încă o dată că joacă cel mai bine atunci când e antrenat de Alexandru Pelici. În cariera sa a mai evoluat pentru Calor Timișoara, Viitorul Sânandrei, FC Caransebeș, CSM Școlar Reșița, Metalul Reșița, ACS Poli, Șoimii Pâncota, CSM Râmnicu Vâlcea, Gaz Metan Mediaș și CS Mioveni.

Un alt jucător pus pe lista neagră la ASU Poli este Mădălin Stancu (25 de ani). Mijlocașul a fost utilizat doar de șapte ori în acest sezon, acumulând doar 434 de minute pe teren.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă