Jucătorii Politehnicii se bucură de vacanță, în timp ce stafful tehnic poartă discuții pentru transferuri și plecări. Primul nume aflat pe lista neagră

Marius ANGHEL 18 Dec. 2017, 14:39 Campionat

De peste o săptămână, fotbaliștii de la ASU Politehnica se bucură din plina de vacanța de iarnă, una de cinci săptămâni. Stafful muncește însă în continuare, la o listă de transferuri, dar și la alta a despărțirilor. Este posibil să plece chiar patru sau cinci jucători de la gruparea susținută de suporteri, în funcție de cum vor fi convinși cei doriți de antrenorul Bogdan Andone pentru partea a doua a campionatului. Pe lista neagră este atacantul Marius Staicu.

Timișoreanul de 30 de ani nu a avut parte de evoluții foarte strălucite de când a ajuns la clubul Politehnicii. Atacantul și-a dorit enorm să joace la echipa suporterilor și, încă din sezonul trecut, de când evolua la Mioveni, avea jambiere cu adversarul ASU Politehnica, un lucru destul de rar întâlnit la un fotbalist, totuși, profesionist. Ei bine, ajuns la formația alb-violetă, Staicu a avut 19 apariții, dintre care doar patru ca titular, dar niciodată integralist. În timpul minutelor contabilizate, a dat doar două goluri, cu ASA Târgu Mureș (3-0) și Academica Clinceni (3-2), destul de puțin pentru postul său. Tocmai de aceea, Staicu este unul dintre jucătorii la care antrenorul vrea să renunțe în această iarnă.

Lista de transferuri, în lucru, la fel ca și locația de cantonament

Bogdan Andone va anunța despărțirile foarte posibil în câteva zile. De asemenea, timișorenii urmează să anunțe și unde vor juca din februarie, deoarece arena Știința intră în lucrări. Negocieri se poartă pentru stadionul Electrica.

Echipa se va reuni pe 15 ianuarie, iar, în funcție de posibilități, fotbaliștii vor face un cantonament în țară sau în străinătate. ASU Politehnica iernează pe locul 5 în Liga 2, cu 36 depuncte.

Primul meci oficial al alb-violeților va fi în jurul datei de 24 februarie, acasă, cu Chindia Târgoviște, a treia clasată.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 18 Dec. 2017, 14:39 Campionat
Pe aceeași temă