Lucian Iordache, reactivat după un an

Lucian Iordache,** reactivat după un an

Mijlocașul central Lucian Iordache (25 ani) a revenit în lotul echipei CSM Râmnicu Vâlcea după un an petrecut în ligile inferioare!

Antrenorul echipei din Zăvoi, Erik Lincar, i-a întins o mână de ajutor fostului său elev de la Damila, Lucian Iordache. Mijlocașul central a fost legitimat în urmă cu trei săptămâni la CSM II, pentru care a și evoluat în câteva meciuri de Liga a IV-a. Marți, în jocul de cupă CSM – CSMS Iași, scor 0-1, Iordache a fost pe banca de rezerve a vâlcenilor, un semn că revenirea sa la echipă se apropie.

„Iordache trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică, apoi va reveni la echipă. Când va fi pregătit fizic, el poate fi un jucător care să ajute mult echipa” a spus președintele Bogdan Medrea.

După ce evoluase doi ani la Damila Măciuca, timp în care a fost unul dintre titularii din linia mediană, jucătorul originar din Râmnicu Vâlcea nu a mai intrat vara trecută în calculele fostului antrenor, Claudiu Niculescu, iar conducerea clubului i-a reziliat contractul. În sezonul trecut, Iordache a evoluat în Liga a IV-a, la Posada Perișani.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă