Luceafărul s-a despărțit de unul dintre atacanți! „Nu mai face parte din lot. Decizia a fost luată după meciul cu Academica Clinceni”

Adus în prima parte a campionatului, după ce echipa fusese preluată de antrenorul Cristian Dulca, atacantul Andrei Antohi (29 de ani) nu va mai continua alături de Luceafărul Oradea.

Jucătorul originar din Galați a lipsit din lotul echipei bihorene la ultimul meci și nu din cauza unei suspendări sau accidentări. Antohi (foto mic, în stânga) s-a despărțit de Luceafărul, echipă unde nu a reușit să se integreze și să devină titular incontestabil, dar și pentru că evoluțiile sale de pe teren nu au mulțumit stafful tehnic.

„Antohi nu mai face parte din lot. Decizia a fost luată după meciul cu Academica Clinceni”, a explicat, citat de bihon.ro, antrenorul Cristian Lupuț, fără să detalieze motivele despărțirii.

Andrei Antohi a jucat ultima dată pentru Luceafărul pe 31 martie, în cadrul etapei a 27-a a Ligii 2, în deplasarea de la Academica Clinceni, în meciul câștigat de bihoreni cu 2-1. Atunci, atacantul a fost introdus pe teren în minutul 80 în locul lui Alexandru Neașca. Cu CS Mioveni, joc programat pe 6 aprilie, Antohi nu s-a mai aflat în lot.

Adus în vară la Șirineasa, după ce ultima dată evoluase în Oman, la Sohar Club, Andrei Antohi nu a mai semnat cu gruparea din Liga 3, ci a fost redirecționat către Luceafărul Oradea, unde a fost legitimat la mijlocul lunii septembrie a anului 2017. În cele 17 meciuri în care a apucat să joace la formația de lângă Oradea, între care doar în 11 a început ca titular și doar în cinci a terminat ca integralist, Antohi a înscris trei goluri, cu Academica Clinceni (1-1, în tur), Olimpia Satu Mare (2-1) și Pandurii Târgu Jiu (3-1). În cariera sa, Antohi a mai evoluat pentru Jiul Petroșani, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, Dunărea Galați, Voința Sibiu, Fortuna Poiana Câmpina, și Academica Clinceni.

De la finalul lunii martie, Luceafărul nu se mai poate baza nici pe mijlocașul Constantin Roșu (27 de ani), care s-a accidentat la un antrenament, a primit un diagnostic dur, ruptură de ligamente încurcișate și menisc inflamat cu fisuri, și a trebuit să se opereze. Căpitanul va lipsi de pe teren pentru restul acestui sezon.

Și tot la capitolul despărțiri, Luceafărul l-a trecut tot la mijlocul lunii martie și pe antrenorul Cristian Dulca. Acesta a lăsat echipa bihoreană pentru ACS Șirineasa, liderul din Seria a 4-a a Ligii 3, acolo unde finanțatorul din umbră este același Nicolae Sarcină.

Altfel, Luceafărul Oradea, care se află pe locul 11, cu 34 de puncte, joacă în următoarea etapă a Ligii 2, a 29-a, sâmbătă, de la ora 11:30, în deplasare la FC Hermannstadt.

Foto: bihon.ro

Pe aceeași temă