Luceafărul Oradea a semnat cu încă un jucător de la FCM Baia Mare. „Sper să fim surpriza plăcută a campionatului”

Liber de contract după ce s-a încheiat campionatul Ligii 2, Paul Păcurar (25 ani, foto – primul din dreapta) și-a găsit repede o altă echipă unde să joace în noul sezon, după despărțirea de FCM Baia Mare. Mijlocașul originar din Alba Iulia va evolua și în acest campionat care urmează să înceapă la finalul lunii iulie, dacă nu va fi amânat, la o nou-promovată. Luceafărul Oradea l-a convins să semneze un contract pe doi ani.

„Am găsit un grup bun și un staff tehnic tânăr, care intreține o atmosferă foarte bună la echipă. Vrem să ne pregătim cât mai bine și să facem meciuri cât mai bune în Liga a II-a. Va fi o singură serie, fotbaliști mai buni și un pic mai greu pentru o nou-promovată. Sper să fim surpriza plăcută a campionatului, să facem meciuri cât mai bune și să adunăm puncte cât mai multe”, a spus Păcurar pentru bihon.ro.

La Luceafărul, Păcurar se va reîntâlni și cu câțiva foști colegi de la CSM Sighetu Marmației sau FCM Baia Mare, ca Salif Nogo, Sergiu Arnăutu și Adrian Bedea. „Îmi doresc să mă acomodez cât mai bine și cu sprijinul lui Salif și Sergiu, care sunt mai vechi la echipă. În noul sezon vreu să fiu cât mai util și să-mi ajut echipa în Liga a II-a”, a mai afirmat jucătorul care a înscris împotriva Stelei în meciul de Cupa României.

Paul Păcurar a mai evoluat în Liga 2, pe lângă FCM Baia Mare, și la FC Botoșani, în anul promovării. Alte echipe la care a mai jucat mijlocașul sunt Industria Galda, FC Hunedoara și CSM Sighetu Marmației. În sezonul recent încheiat, la FCM Baia Mare, a evoluat în 31 de meciuri și a înscris 4 goluri.

Foto: Dan BUIA

Pe aceeași temă