Luceafărul Oradea a făcut patru noi achiziții înaintea meciului cu „U” Cluj

Luceafărul Oradea** a făcut patru noi achiziții înaintea meciului cu

După prima victorie din noua ediție de campionat, atmosfera este bună în rândul echipei bihorene Luceafărul Oradea, care se pregătește din plin de jocul din runda a 5-a, pe care-l va susține în deplasare, la Cluj-Napoca, pe terenul nou-promovatei Universitatea, o echipă cu tradiție în fotbalul românesc.

Meciul de la Cluj se va desfășura luni, 3 septembrie, va avea loc pe stadionul Cluj Arena și, în premieră în această ediție pentru Luceafărul, va fi televizat. Partida este programată cu începere de la ora 18:00.

Între timp, lotul echipei bihorene a mai primit câteva întăriri. Conducerea clubului a mai transferat patru jucători. Este vorba despre fundașul central Andrei Tînc, un jucător experimentat care revine la formația orădeană, iar ceilalți sunt trei jucători tineri de profil ofensiv. Cel mai interesant transfer pare a fi cel al lui Hery Kim, un fotbalist de 19 ani care în sezonul trecut a evoluat pentru echipa de tineret a clubului italian Sassuolo. Acesta este mijlocaș și are selecții la naționalele de juniori ale României. Deși are origini sud-coreene, el este născut la Craiova.

Celelalte două achiziții sunt: Daniel Lăsconi, un jucător de 23 de ani care în sezonul trecut a evoluat în Liga a 3-a, la Unirea Alba Iulia, iar în startul acestui sezon a fost legitimat la ACS Energeticianul, de unde a fost împrumutat de Luceafărul, respectiv Patrick Peter, mijlocaș de 18 ani care ultima dată a jucat pentru echipa Centrul Național de Pregătire Timișoara și care a fost în teste și la ASU Poli.

Cât privește adversara de luni, „U” Cluj, între timp aceasta a susținut, miercuri, un joc în Cupa României, în turul al III-lea, impunându-se la Bistrița, în fața noii formații Gloria, cu scorul de 2-1. Astfel, „Șepcile roșii” au acces în turul IV al Cupei României, acolo unde Luceafărul este calificată în mod direct.

Articol scris de Florin MIHALCA (Bihoreanul)
Foto: Bihon

Pe aceeași temă