Luceafărul a renunțat la 7 jucători! În retur se vor baza pe tineri

Luceafărul a renunțat la 7 jucători!** În retur se vor baza pe tineri

Conducerea clubului de fotbal Luceafărul Oradea a decis să-și restructureze lotul de jucători în această iarnă și să pună și mai mult accentul pe fotbaliștii tineri.
Astfel, echipa bihoreană a renunțat la serviciile a șapte sportivi în pauza dintre tur și retur, urmând să nu mai continue la echipa patronată de Gavrilă Ghilea fotbaliștii: Mihuț, Pocian, Lupuț, Blănaru, Andor, Hosu și Fl. Pop.

După cum se poate observa, în mare este vorba de jucători experimentați, dintre care unii au avut și contracte mai mari. În acest fel, s-a decis și reducerea cheltuielilor.

Pentru că la retrogradare situația nu este foarte complicată anul acesta, fiind deja trei echipe retrase și este posibil să mai abandoneze competiția și altele, Luceafărul va miza în special pe tineri în retur. „Acesta este și obiectivul clubului în primăvară, promovarea jucătorilor tineri”, a spus managerul Florin Fărcaș.

Unul dintre jucătorii tineri pe care se va pune bază în retur se pare este Cornea, un sportiv de doar 18 ani, care a fost în lotul echipei și pe finalul turului și care se anunță de o certă perspectivă. „Pentru completarea lotului vom mai apela la jucători tineri bihoreni, în special pe cei născuți în anii 1993 și 1994 și vom miza în continuare pe colaborarea noastră cu LPS Bihorul”, a mai declarat Fărcaș.

Reunirea lotului de jucători de la Luceafărul este prevăzută pentru miercuri, 9 ianuarie, ora 11, la Baza de la Sânmartin. În perioada 23 ianuarie – 2 februarie, jucătorii echipei bihorene se vor afla în cantonament la Hotel Perla din Băile 1 Mai.

Sursa: eBihoreanul

Pe aceeași temă