CS Oșorhei s-a impus la limită la Sighet

Mihai Andries 28 Apr. 2013, 07:34 Stiri
CS Oșorhei s-a impus** la limită la Sighet

Echipa de fotbal CS Oșorhei rămâne o formație greu de învins în deplasare, gruparea bihoreană reușind să-și treacă în cont un nou succes extern. Astfel, formația pregătită de Cosmin Bodea s-a impus vineri în deplasare, în meciul cu Plimob Sighetul Marmației, la limită, unicul gol al partidei fiind înscris de Cristian Andor în minutul 27. Acesta a primit mingea la circa 12 metri de poartă și a șutat sec, la semi-înălțime, fără șanse pentru portarul echipei gazdă.

În această dispută, CS Oșorhei a jucat în formula: Sergiu Ghilea – Nistor, Pintea, Pop Șerban, Axene – Lupuț, Magda (54 Dobrescu) – Galea (60 Hyged), Todea (74 Ban), Andor – Lupașcu (72 Blănaru).

Prin vocea antrenorului Cosmin Bodea, echipa a dedicat succesul din Maramureș primarului comunei Oșorhei, Ioan Pop, care și-a aniversat ziua de naștere chiar în ziua partidei. Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, Ioan Pop a evoluat ca jucător la Oșorhei unde a fost și căpitan de echipă, apoi antrenor, reușind promovarea în Liga a III-a în 2006 într-o echipă în care evoluau printre alții: Cristian Bud, Bălgrădean, Laurențiu Rus, Cătălin Chiș, Bogdan Iambor etc. Până în urmă cu două sezoane, Ioan Pop a fost președintele clubului sportiv din Oșorhei.

 

Sursa: EBihoreanul

Mihai Andries 28 Apr. 2013, 07:34 Stiri
Pe aceeași temă