FC Bihor intră de joi în cantonament la Băile 1 Mai. Ember și Andor au semnat cu orădenii

FC Bihor intră de joi în cantonament la Băile 1 Mai.** Ember și Andor au semnat cu orădenii

În pofida greutăților financiare cu care se confruntă, conducerea clubului orădean de fotbal FC Bihor a reușit să asigure echipei de Ligă a II-a un cantonament în această iarnă. Astfel, jucătorii de la FC Bihor vor intra de în joi într-un stagiu centralizat la Hotel Perla din Băile 1 Mai, care va dura timp de 10 zile și se va încheia sâmbătă, 31 ianuarie, zi în care este programat și primul joc amical al acestei ierni, în compania celor de la CF Bihorul Beiuș.

În cantonament, antrenorii Călin Cheregi, Lucian Ciocan și Vasile Sin vor intra cu un lot format din 26 de jucători și anume: Fildan, Sălăjan și Barabaș – portari; Mihuț, Letan, Zanardini, Bactăr, Țoca, Fl. Lazăr, Pascariu, Lorincz, A. Achim, V. Petricău, Haș, I. Cuc, Ember, Fl. Pop, Ludușan, Cr. Andor, Zs. Lukacs, I. Ban, Sorian, Negrea, Cr. Cigan, Dobrescu, Cr. Sas și S. Mune.

Meciul cu CF Bihorul Beiuș, din 31 ianuarie, care se va constitui și primul joc din anul 2015, va avea loc cel mai probabil pe Stadionul Motorul din Oradea, cu începere de la ora 11 sau 11.30.

Pe de altă parte, conducerea clubului FC Bihor a parafat înțelegerile cu jucătorii Ember și Cr. Andor, de la CS Oșorhei, care au semnat pentru o perioadă de un an și jumătate.

„Am făcut eforturi și am reușit să asigurăm echipei cantonamentul de iarnă, foarte important pentru această perioadă a pregătirilor. Ne bucurăm pentru colaborarea cu CS Oșorhei și am dori să avem o astfel de colaborare și cu cealaltă echipă bihoreană din liga a III-a, CSC Sânmartin, dar și cu alte echipe bihorene de ligă a IV-a”, a declarat președintele clubului FC Bihor, Viorel Nemeș.

Text și foto: FC Bihor

Pe aceeași temă