Leucuță, prima achiziție a slătinenilor: „Media mea de reușite este de zece goluri pe sezon”

Leucuță, prima achiziție a slătinenilor:**

După plecările masive din această vară, FC Olt Slatina a început seria de transferuri în vederea pregătirii noului sezon. Primul jucător care a ajuns la un acord cu gruparea slătineană este Alexandru Dan Leucuță, un mijlocaș ofensiv născut la 1 octombrie 1987, la Ineu. 

Leucuță are o carte de vizită importantă, de-a lungul carierei trecând pe la Național Sebiș, UTA Arad, Poli Iași, ultima grupare pentru care a evoluat fiind o echipă din eșalonul al doilea din Ungaria, Bekescaba Elore.

Alexandru Leucuță spune că a stabilit o înțelegere pe un an de zile cu oficialii clubului slătinean. „Am ajuns la un acord cu FC Olt Slatina, înțelegerea este pentru un an de zile. Știu câteva detalii despre fotbalul din zonă, am urmărit parcursul echipei pe internet. Până acum am avut contract cu un club din Ungaria, unde în sezonul anterior am marcat șase goluri, dar media mea de reușită este de zece goluri pe sezon. În Ungaria am jucat mijlocaș, însă eu pot evolua și atacant. Sper să am un sezon bun cu FC Olt Slatina, să joc și să câștigăm cât mai multe partide. O să mă prezint pe 7 iulie la reunirea lotului”, a spus Alexandru Leucuță.

Oficialii de la FC Olt Slatina spun că aveau nevoie de un atacant cu experiență, echipa suferind la acest capitol în sezonul anterior. „Ne-am înțeles cu Alexandru Leucuță. Este un jucător de picior drept care a evoluat trei sezoane pentru un club din Liga a II-a ungară, unde a dat regulat, an de an, opt-nouă goluri. Este un jucător tehnic de perspectivă, avem nevoie de un fotbalist care să marcheze, pentru că sezonul anterior am avut probleme la acest capitol”, a spus reprezentantul de la FC Olt Slatina, Cristian Scheau.

Nouă jocuri de verificare în această vară

Reprezentanții formației FC Olt Slatina întocmesc în această perioadă programul echipei până la startul ediției de campionat 2014-2015.

Dacă reunirea lotului a fost stabilită pentru 7 iulie, jucătorii alături de staff-ul tehnic vor pleca în cantonament centralizat la Fundata pe 23 iulie.

Antrenorul grupării slătinene, Dan Oprescu, își va testa noul grup de jucători în nouă partide de verificare, șase formații urmând să fie cluburi din eșalonul al II-lea.

În alte trei partide de verificare, slătinenii vor întâlni formații din Liga a III-a, aceste meciuri urmând să fie disputate înaintea plecării la Fundata. Oficialii clubului slătinean nu au stabilit programul complet al jocurilor de verificare.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă