Lengyel pleacă de la FC Olt

28 Jun. 2012, 21:47 Bursa transferurilor
Lengyel** pleacă de la FC Olt

Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Adi Lengyel, se desparte în această vară de divizionara secundă. Arădeanul se află la final de contract. Jucătorul defensiv își dorește să evolueze mai aproape de casă.

FC Olt Slatina i-a oferit șansa să debuteze la Liga a II-a. După un an jumătate petrecut la gruparea alb-vișinie, Adi Lengyel se desparte de echipa alături de care a făcut saltul în eșalonul secund. Fundașul central a fost unul dintre jucătorii exponențiali ai echipei, în multe meciuri fiind chiar purtător al banderolei de căpitan.

„Eram la final de contract, am stat de vorbă cu antrenorul, îmi doresc să fiu mai aproape de familie, și am căzut de comun acord asupra deciziei. A fost o perioadă frumoasă din cariera mea, am debutat la Liga a II-a, iar asta i se datorează antrenorului Dan Oprescu, iar pe această cale îi mulțumesc. Cu siguranță a fost un sezon bun, am reușit, cu o echipă în care mulți eram debutanți, să ne atingem obiectivul. Se putea mai mult, dar în unele meciuri ne-a lipsit șansa”, a declarat fundașul central Adi Lengyel.

„Am o ofertă din zonă”

Fundașul central de 28 de ani se află în tratative cu o echipă din eșalonul al treilea din Arad. Adi Lengyel se află în topul jucătorilor cu cele mai multe minute bifate, în sezonul recent încheiat, la FC Olt Slatina. Jucătorul defensiv are peste 2.000 de minute jucate.

„Am o ofertă din zonă, deocamdată nu pot discuta despre asta, pot spune că este o echipă de Liga a III-a. O să urmăresc parcursul echipei FC Olt, cu siguranță vor reuși un sezon mult mai bun, nu cred că se va mai pune problema să lupte pentru salvarea de la retrogradare. Vor putea spera la mai mult dacă vor mai fi aduși câțiva jucători”, a mai spus Adi Lengyel.

Adi Lengyel a fost transferat în urmă cu un an și jumătate de la formația arădeană Național Sebiș, echipă în cadrul căreia era purtătorul banderolei de căpitan.

Sursa: Gazeta Nouă

28 Jun. 2012, 21:47 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă