Lemnaru și Onicaș, din nou coechipieri! Echipa unde vor juca în noul sezon foștii jucători ai Universității Cluj

Nou-promovata în Liga a 3-a Sticla Arieșul Turda a reușit două mutări spectaculoase cu puțin zile înainte de startul campionatului. Echipa antrenată de Constantin Olariu a bătut palma cu doi jucători care ultima dată au evoluat la Univeristatea Cluj, în cariera lor au trecut pe la Steaua și au multe meciuri în prima ligă.

Valentin Lemnaru (34 de ani) și Mihai Onicaș (28 de ani) vor juca în noul sezon, care începe vineri, pentru echipa turdeană.

Lemnaru este un jucător cu mare experiență la nivelul primei ligi, evoluția din sezonul 2013-2014 de la „U” Cluj aducându-i un transfer la Steaua. Aventura la echipa bucureșteană s-a încheiat rapid, după o accidentare pe care a suferit-o. Ultima dată a fost legitimat la noul „U” Cluj, alături de care a promovat în Liga 2, însă după îndeplinirea acestui obiectiv s-a renunțat la serviciile sale. În cariera sa a mai trecut pe la Sportul Studențesc, Poli AEK Timișoara, Dunărea Călărași, Dinamo București, Astra Giurgiu, Pandurii Târgu Jiu, Petrolul Ploiești, East Riffa, Academia Clinceni sau ASA Târgu Mureș.

Tot de la „U” Cluj vine și Onicaș, mijlocaș care s-a despărțit de echipa lui Adrian Falub după ce contractul care i-a fost propus nu i-a convenit. Crescut de „U” și Steaua, Onicaș a jucat în Liga 1 pentru echipa din Capitală, Poli Iași, FCM Târgu Mureș, Unirea Urziceni și Viitorul. În cariera sa a mai fost legitimat și la Mureșul Deva, Olimpia Satu Mare sau Speranța Nisporeni.

Cât o privește pe Sticla Arieșul Turda, aceasta a fost repartizată în Seria a 5-a a Ligii 3, acolo unde va întâlni echipe precul AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, Minaur Baia Mare, CFR Cluj 2 sau Sănătatea Cluj. În prima etapă o va întâlni vineri, de la ora 18:00, pe teren propriu, pe Gaz Metan Mediaș 2.

Pe aceeași temă