„Le mulțumesc celor de la Snagov că nu s-au împotrivit”

18 Dec. 2011, 10:01 Bursa transferurilor

UPDATE 15.35 Contactat de ProSport, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre viitorul său ca antrenor al Concordiei Chiajna, mulțumindu-le totodată conducătorilor de la FC Snagov, care nu s-au împotrivit plecării sale la colega de județ


„Le mulțumesc celor de la Snagov că nu s-au împotrivit plecării mele. Să o antrenez pe Concordia este o provocare pentru mine și sper să ne salvăm de la retrogradare, pentru că toate condițiile de aici sunt excelente. Domnul primar Mircea Minea a fost cel care m-a convins să semnez”, a declarat Reghecampf pentru ProSport.

În ceea ce privește proiectul său la Chiajna, Reghecampf a explicat: „Deocamdată voi vedea cum decurg lucrurile în următoarele cinci luni. Dacă terminăm campionatul așa cum îmi doresc, voi semna un contract pe trei ani”.

UPDATE 14.24 Laurențiu Reghecampf a ales să își continue cariera pe banca formației Concordia Chiajna, punându-și duminică semnătura pe contract, astfel că patronul Farului, Giani Nedelcu, trebuie să caute un alt tehnician pentru „marinari”.

„Proiectul Concordia Chiajna continuă începând de azi cu Laurențiu Reghecampf. Am mare încredere că vom fi pe drumul cel bun, în afară de faptul că vrem împreună să redresăm corabia, am mari așteptări de la el pentru că este un tehnician din generația tânără. Reghecampf are mână liberă să își aleagă staff-ul tehnic și să ne prezinte în cel mai scurt timp proiectele sale. Sper ca, până pe 5 ianuarie când se reunește lotul, să avem toate elementele puse la punct”, a declarat președintele Mircea Minea, pentru site-ul clubului ilfovean.

Vom reveni cu amănunte!

Giani Nedelcu spera să îl convingă pe antrenorul formației FC Snagov, Laurențiu Reghecampf, să vină la malul Mării Negre, însă situația se poate schimba în mod nefavorabil pentru patronul Farului. După remiza înregistrată ieri în Regie, 2-2 cu Sportul Studențesc, într-o partidă contând pentru prima etapă a returului Ligii 1, antrenorul Concordiei Chiajna, Laurențiu Diniță, și-a prezentat demisia.

Anunțul a fost făcut în conferința de presă de după meci, dar se pare că oricum acesta ar fi fost înlăturat de la echipă, în urma rezultatului confruntării cu o contracandidată la retrogradare, de către președintele CA, Mircea Minea, care este și primar al Chiajnei. Edilul este dispus să schimbe întreg stafful tehnic, iar pentru funcția de antrenor principal, favorit este Laurențiu Reghecampf, actualul tehnician al lui FC Snagov. Fostul jucător al Stelei le-a mai antrenat pe Gloria Bistrița și Universitatea Craiova.

Dacă Laurențiu Reghecampf va accepta o eventuală oferta din partea clubului ilfovean, Giani Nedelcu va fi nevoit să se reorienteze rapid către un alt tehnician.

18 Dec. 2011, 10:01 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă