Lazslo Balint și-a reziliat contractul cu Unirea: „În sufletul meu este o dezamăgire care nu se poate rosti în cuvinte”

Lazslo Balint și-a reziliat contractul cu Unirea:**

Unirea Tărlungeni s-a despărțit astăzi de antrenorul care i-a promovat și menținut în Liga a 2-a. Laszlo Balint și echipa de lângă Brașov au încetat pe cale amiabilă contractul „cu strângeri de mâini și cu urãri de bine”, așa cum scrie tehnicianul.

Una dintre cele mai longevive colaborări din eșaloanele inferioare s-a încheiat astăzi după mai bine patru ani plini „de momente grele, dar și de multe satisfacții” spune Balint. Tânărul antrenor și-a început cariera în acest domeniu la Tărlungeni, tot acolo unde își agăța și ghetele în cui. La început a fost antrenor secund-jucător, din iulie 2011 a trecut ca „principal”, ca acum două sezoane să reușească prima mare realizare a sa: promovarea cu Unirea în eșalonul secund. Totodată, accederea în Liga a 2-a a însemnat și cea mai mare performanță din istoria clubului Unirea Tărlungeni.

În campionatul recent încheiat, brașovenii au încheiat pe locul 3 la play-out, în Seria I, la trei puncte în spatele liderului CF Brăila, reușind astfel să se salveze de la retrogradare. 

Iată mesajul scris de Laszlo Balint pe pagina sa de Facebook:

„Astãzi s-a încheiat un capitol important în viața mea: Unirea Tãrlungeni…. Echipa unde mi-am încheiat cariera de fotbalist și la care mi-am început drumul în antrenorat. A fost o perioadã de mai bine de patru ani, plinã de momente grele dar și de multe satisfacții. O perioadã în care traseul nostru, al tuturor de la club, a fost unul în creștere, de la an la an. O perioadã în care am învãțat mult, din toate punctele de vedere…

Nici o despãrțire nu este ușoarã, chiar dacă este facutã pe cale amiabilã, cu strângeri de mâini și cu urãri de bine… În sufletul meu, care și-a lãsat o pãrticicã în vestiarul acestei echipe, Unirea Tărlungeni, este o dezamãgire care nu se poate rosti în cuvinte… Cu toate astea, eu cred cã am motive sã țin fruntea sus în acest moment, pentru cã am satisfacția de a fi adus respect și identitate acestui club!

Trebuie sã mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat în aceastã perioadã. În primul rând, domnului primar Kiss Iosif și lui Claudiu Cazan, oameni cu care, pe lângã relația profesionalã extraordinarã, am legat o prietenie solidã, care sper cã va dãinui… Apoi tuturor jucãtorilor cu care am lucrat în aceastã perioadă, toți și-au adus contribuția la rezultatele echipei. E adevãrat, au fost destui care m-au și ocãrât, pentru cã îmi doream mult și ceream mult!!! Lor le mulțumesc și mai mult!

Mult succes pe mai departe, Unirea Tărlungeni!!!”

Pe aceeași temă