„Lanterna roșie” a Ligii 2 vrea mai mulți jucători de la muribunda CSM Râmnicu Vâlcea. „Au jucători în jurul cărora se poarte construi o echipă care să tragă la promovare”

Principalul acționar al ultimei clasate din Liga 2 vrea să profite de desființarea echipei CSM Râmnicu Vâlcea, fostul său club până la schimbul cu Damila Măciuca, devenită între timp Metalul Reșița, și să îi ia câțiva jucători pentru a spera la salvarea de la retrogradare. Cătălin Rufă îi vrea pe fundașul Cătălin Pîrvulescu (25 ani), mijlocașii Octavian Vasile (25 ani), Florian Pîrvu (25 ani) și atacantul Constantin Stoica (24 ani).

„Toți patru sunt jucători de foarte bună calitate, pe care îi cunosc de mult timp. În jurul lor, cu un antrenor bun, se poarte construi o echipă care să tragă la promovare. Toți au experiență în ceea ce privește meciurile cu miză, deoarece au luptat la primele locuri mai mereu”, a spus Rufă pentru Arena vâlceană.

Dacă de fundașul Pîrvulescu și-a arătat interesul și Foresta Suceava, cât și de Samson Nwabueze, Octavian Vasile este dorit și de CS Mioveni, mai exact de antrenorul Alexandru Pelici, însă și de CS Afumați.

În altă ordine de idei, Cătălin Rufă regretă faptul că CSM Râmnicu Vâlcea se va desființa. „Îmi pare sincer rău de momentele prin care trece CSM. Eu cred că, dacă se vrea, întotdeauna există o soluție pentru a trece peste aceste momente. Să dea Dumnezeu să nu se desființeze. CSM a rămas în sufletul meu. Mi-ar plăcea ca, peste ani, să revin la Vâlcea. Deocamdată, nu e frumos și moral să vorbesc despre asta”, a mai spus Rufă.

Pe aceeași temă