La Vâlcea s-au trasat două strategii diferite pentru următorul sezon. În capul listei de transferuri este Bebe Vasile

Originar din Băile Olănești, Vâlcea, mijlocașul dreapta Constantin Vasile (24 ani, foto mic) este liber de contractul cu Metalul Reșița și ar putea să revină „acasă”, la CSM Râmnicu Vâlcea, unde a evoluat până în 2013.

Conducătorii clubului CSM Râmnicu Vâlcea și antrenorul Alexandru Pelici au creionat două strategii diferite. Astfel, pe o listă se află schițat un lot bun, care să fie de locurile fruntașe în Liga a II-a, iar pe alta un lot cu cheltuieli minime, sinonim cu cel din returul sezonului recent încheiat, care cuprinde jucători tineri. O a treia variantă, cea mai neagră, este desființarea echipei.

În capul listei de transferuri este Constantin Vasile, cu care s-au purtat discuții de principiu. „Cred că ne vom înțelege cu Bebe Vasile. El vrea să vină la noi, ne-ar ajuta mult. Ne mai dorim și alți jucători. În privința jucătorilor sub contract, cine are oferte suntem dispuși să îi lăsăm să plece”, a explicat Lucian Munteanu, managerul clubului.

Șefii echipei vâlcene și Bebe Vasile au avut discuții la fiecare șase luni, în perioadele de transferuri, însă, cum jucătorul era sub contract cu Metalul Reșița, nu s-a putut materializa nimic. Antrenorul Alexandru Pelici a creionat o listă de transferuri pe care se regăsesc câțiva jucători cu care a mai lucrat la Vâlcea.

Sunt la final de contract cu CSM Râmnicu Vâlcea: Samson, Vlad Munteanu, Bogdan Geantă, Melcea, Andrei Neagoe, Marius Staicu, Daniel Popescu, Firțulescu și Andrei Popescu. O parte dintre aceștia sunt doriți în continuare.

Fără a ști concret dacă CSM va continua sau nu în Liga a II-a, șefii CSM-ului nu au demarat decât discuții de principiu cu jucătorii aflați la final de contract, sau cu cei propuși pentru transfer de către antrenorul Alex Pelici.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă