La Podari a venit Jackie Nicolae, a plecat Poenaru

La Podari a venit Jackie Nicolae,** a plecat Poenaru

ACS Podari a mai efectuat ieri încă un transfer de la FC Universitata Craiova. După Robert Săceanu, Bogdan Ciocârlă și Vasile Stănia, a fost legitimat și atacantul Nelu „Jackie” Nicolae, în vârstă de 23 de ani, care a mai evoluat, în afară de FC Universitatea, la CSM Rm. Vâlcea și UTA Arad. Aducerea lui Jackie Nicolae la Podari a însemnat despărțirea de Mădălin Poenaru, care în sezonul trecut a evoluat în Liga a II-a, la Minerul Motru. Poenaru a fost îndrumat spre ACS Viitorul Municipal Craiova, echipă pentru care mai evoluase în sezonul 2012-2013, pe când se numea CS Apa Craiova.

Învinși la limită de CS U Craiova

În altă ordine de idei, CS Universitatea Craiova și echipa din Liga a III-a CS Podari s-au întâlnit marți pe terenul „Petre Deselnicu” pentru un joc de verificare. Formația antrenată de Sorin Cîrțu și Emil Săndoi s-a impus cu scorul de 3-2, grație golurilor marca de Izvoranu (12), Sin (20) și Burlacu (47), pentru gazde reducând din diferență pe finalul jocului Preda (84) și Segărceanu (85).

Antrenorii Sorin Cârțu și Emil Săndoi au început cu Bălgrădean – Dănănae, Acka, Izvoranu, Velcovici – Tîrnăcop, Pleșan, Gângioveanu – Varga, Herghelegiu, Sin. La pauză au operat patru schimbări, așa că 11-le întors de la cabine a arătat astfel: Bălgrădean – Dănănae, Acka, Avrămia, Velcovici – Pleșan, Cârstea, Varga – Burlacu, Sin, Jurj. Pe parcursul părții secunde au mai intrat: Manea, Ghincea, Miculaiciuc, Iuga, Hreniuc, Petre, Popescu, Farcaș.

De partea cealaltă, Victor Naicu a folosit următorii jucători: Nedelcovici – Stoian, Dina, Dreșcă, Stănia – Ciocârlă, Murgan, Săceanu, Răduț – Niculescu, Orban. Au mai intrat: Mecea – Preda, J. Nicolae, Ciocioană, Crângoiu, M. Stoica, Segărceanu, Dragomir, Luncan, Pitulice. Antrenor: Victor Naicu.

Sursa: FC Podari

Pe aceeași temă