Florin Manea, decis să plece de la Rapid. „S-a săturat!” Motivele rupturii

Marius ANGHEL 24 Nov. 2019, 14:05 Campionat
Florin Manea, decis să plece de la Rapid.**

Grație a trei victorii consecutive (5-1 cu CS Mioveni, 4-0 cu Pandurii, 2-0 cu UTA), Rapid a revenit în lupta pentru promovarea în Liga 1. Dacă pe plan sportiv lucrurile stau, pentru moment, bine, la birouri este o situație tensionată. ProSport a aflat că Florin Manea, managerul sportiv al alb-vișiniilor, este decis să plece din club după cele trei etape pe care gruparea lui Daniel Pancu le va mai disputa în acest an, restanța cu Dunărea Călărași (deplasare) și meciurile din retur cu Farul (deplasare) și Concordia Chiajna (deplasare)..

Potrivit unor surse, Florin Manea s-a săturat să fie arătat cu degetul la fiecare eșec al Rapidului și să fie acuzat că a luat comisioane. În plus, nici relația cu Daniel Pancu nu este una strălucită. Motive suficiente pentru Manea să părăsească clubul din Giulești.

„La iarnă are de gând să plece. Nu acum, pentru că vrea ca apele să se liniștească. Va sta până în decembrie, pentru că vrea să treacă și aceste trei etape. Nu are o relație deloc ok cu Pancu. Când Rapid pierde, Florin e mereu de vină, terenul, coropișnițele…

Dar când câștigă, Pancu își alocă toate meritele, el fiind mai mult interesat de el, decât de club. Asta îl deranjează pe Florin. S-a săturat să fie arătat cu degetul la fiecare înfrângere, iar la victorii Pancu să-și asume tot”, a dezvăluit pentru ProSport o sursă din cadrul clubului alb-vișiniu.

Daniel Pancu: „Nu am cu el o mare relație de prietenie”

Recent, inclusiv Daniel Pancu a mărturisit că nu este prea apropiat de Florin Manea, pe care l-a sfătuit să fie mai ponderat atunci când oferă declarații.

„Nu pot să spun că am cu el o mare relație de prietenie. Florin are niște jucători la echipă și cred că ar trebui să fie mai ponderat când vorbește. Pentru că vorbește mai mult de jucătorii lui, aici suntem un grup și am avea de suferit cu toții.

Deci, în concluzie, nu am niciun conflict cu el sau vreo mare prietenie. Pot, însă, să vă spun sigur că încearcă și dă absolut tot ce are mai bun în el să aducă fotbaliști buni la Rapid, prin relațiile pe care le are, pentru a promova”, a spus Daniel Pancu într-un interviu acordat pentru ProSport.

6 jucători din actualul lot sunt aduși de Florin Manea la Rapid: Amir Jorza, Antonio Sefer, Facundo Mallo, Mathias Roskopf, Tano Bonnin și Facundo Piriz

3 este locul ocupat în acest moment de Rapid în Liga 2, cu 31 de puncte, la egalitate cu CS Mioveni (locul 2) și la patru puncte în spatele liderului UTA

Articol scris de Răzvan SCARLAT

Marius ANGHEL 24 Nov. 2019, 14:05 Campionat
Pe aceeași temă