La Metalul Reșița este… liniște! Jucătorii au revenit la antrenamente după noi promisiuni primite de la Rufă

La Metalul Reșița este... liniște!** Jucătorii au revenit la antrenamente după noi promisiuni primite de la Rufă

Deși la începutul săptămânii situația era destul de încordată în Valea Domanului, lucrurile par să se așeze ușor-ușor la echipa de ligă secundă Metalul Reșița. Jucătorii au început să se prezinte la antrenamentele conduse de Marian Pană, aceasta și după discuții cu patronul Cătălin Rufă, de la care ar fi primit promisiuni că vor fi achitate o parte din restanțele financiare. În privința lotului de jucători, noutăți nu sunt la Metalul Reșița, în afară de Marian Chițu (foto), un fost jucător al Politehnicii Timișoara și de atacantul Dan Silaghi, fost la Mama Mia Becicherecu Mic și la UTA Bătrâna Doamnă.

„Au venit toți la pregătiri și mă refer la jucătorii vechi. În privința achizițiilor, momentan e vorba doar de Szilaghi și de Chițu. Mai sunt jucători pe care aș vrea să-i văd, dar din lista aceea căreia i s-a spus între ghilimele că e misterioasă, într-adevăr misterioasă a rămas. Jucătorii ezită să vină și să semneze cu noi. Dar cred că cu jucătorii care au venit, inclusiv cu Szabo și Ionescu, care sunt accidentați, putem face o echipă bună, cu care să ne menținem în Liga a II-a”, a spus Marian Pană.

Antrenorul formației reșițene spune că încearcă să facă o pregătire cât mai bună în această perioadă în care lotul este cantonat la stadionul „Mircea Chivu”. „Este foarte cald, încercăm să menajăm și terenul, am intrat pe el, l-am stricat puțin, în sensul că era prea umed. Vom finaliza săptămâna cu un joc, pe terenul nostru, iar vinerea viitoare vom avea un nou meci de verificare, tot aici. Sâmbătă, de la ora 11, vom juca cu Vulturii Lugoj, iar vinerea viitoare vom avea ca adversară pe Voința Lupac”, a mai precizat antrenorul Marian Pană.

Articol și foto de Marian CĂ‚RĂ‚VAN

Pe aceeași temă