La Farul vine astăzi un mijlocaș de la Săgeata

La Farul vine astăzi** un mijlocaș de la Săgeata

Sub comanda antrenorului farist Ștefan Petcu se va prezenta, astăzi, mijlocașul central Valentin Apostol (29 de ani), care nu a mai continuat în acest an cu Săgeata Năvodari. Din câte se pare, fotbalistul a încercat să se transfere la Tiraspol, iar mutarea nu ar fi reușit, astfel că este așteptat la Farul.

La Constanța au venit alți doi mijlocași, Ionuț Cătălin Florea (24 de ani), de la Rapid, și un fotbalist de la Cluj (mijlocaș stânga – atacant). Ieri, 12 dintre fotbaliștii care compun lotul actual au efectuat vizita medicală, urmând ca ceilalți, care vor rămâne după trialul de sâmbătă, 18 ianuarie, să fie testați de doctori săptămâna viitoare.

Acțiunea de sâmbătă (trei reprize a câte 30 de minute, în care se vor înfrunta trei echipe) începe la ora 11.00, iar dacă timpul va permite, meciurile vor avea loc pe terenul mare. Dacă nu, vor fi găzduite de arena secundă. Astăzi, jucătorilor le va fi verificată capacitatea de efort în cadrul unor teste fizice. Antrenorul Ștefan Petcu vrea ca, de săptămâna viitoare, să aibă la dispoziție un lot de bază de 22 – 24 de fotbaliști

Sursa: Ziua Constanța

Pe aceeași temă