Kone: „Obiectivul este să joc cât mai bine, sunt monitorizat de Fiorentina”

27 Feb. 2012, 19:39 Bursa transferurilor
Kone:

La finalul primului său antrenament cu FC Farul, noul mijlocaș al constănțenilor a dat o declarație pentru siteul oficial al clubului de pe malul mării.

S-a ivit posibilitatea să vin să joc in Romania în Liga a 2-a și mi-a surâs o nouă experientă. Obiectivul este sa joc cât mai bine aici pentru ca sunt monitorizat de Fiorentina și se deschid multe porți. Sper să debutez cu Steaua și să joc bine la Farul. Sunt suporterul lui Inter, am câștigat campionatul de tineret cu ei într-o echipa cu Pandev și Obafemi Martins. Am facut antrenamente în Italia înainte să ajung la Farul și consider că stau bine din punct de vedere fizic„, a declarat Youssouf Kone.

Viorel Tănase: „Sper să întâlnim Steaua și la anul in Liga 1”

Steaua este cea mai titrată echipă cu care am jucat până acum în meciurile amicale. Este un joc foarte util pentru noi, jucam cu cea mai echipa din România, cu jucători cu o valoare individuală incontestabilă. Imi pot vedea la lucru echipa în condiții de joc cu adversar foarte puternic și-mi pot face o imagine asupra unui prim 20. Vorbeam și cu Ilie Stan și este foarte important să ai stabilitate, să ai stadionul tău nu să mergi cu cortul. Se acumulează oboseala și se vede asta în jocul echipei. Sper că Farul va înlâlni pe Steaua și anul viitor in Liga 1. Eu de asta am venit la Constanța, de asta muncesc și imi doresc să fim foarte eficienți. Eu joc fiecare meci la victorie indiferent de adversar și asta vreau sa le imprim și jucatorilor, chiar daca jucăm cu Steaua sau Barcelona. Trebuie să și putem și nu ne gândim la adversar. Sper sa vină lumea la stadion și miercuri, avem nevoie de susținere din tribună„, a declarat antrenorul Viorel Tănase, la finalul antrenamentului de astăzi.

Sursa: FC Farul

27 Feb. 2012, 19:39 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă