„Jucătorilor nu trebuie să le fie gândul numai la bani”

19 Jul. 2012, 18:06 Bursa transferurilor

Lotul echipei FC Olt Slatina este format din jucătorii divizionarelor B din județ și din fotbaliștii aduși în această vară de președintele Gheorghe Constantin.

Noul președinte de la FC Olt susține că staff-ul tehnic trebuie să facă selecția jucătorilor în funcție de ideile de joc și că antrenorul trebuie să lucreze mult la omogenizarea lotului.

„Sperăm ca cele două grupuri sportive să se alinieze acestui proiect. Eu mi-am făcut o părere despre jucători, dar cea mai importantă opinie este a antrenorului. Sper ca staff-ul să facă selecția jucătorilor așa cum gândesc ei, pe ideile lor de joc. Interesul nostru este ca spectatorii să plece mulțumiți de la stadion. Trebuie să aducem puncte, pentru că dacă nu reușim acest lucru se duce întregul proiectul”, a spus Gheorghe Constantin.

Fostul șef al Comisiei Centrale a Arbitrilor a declarat că slătinenii vor fi cu ochii pe parcursul echipei FC Olt și că orice schimbare implică și mai multe pretenții. „Din practică se cunoște că la orice schimbare, lumea așteaptă mult mai mult. Dacă slătinenii vor avea răbdare, atunci, în mod sigur, se va merge spre ceea ce ne dorim cu adevărat”, a spus președintele de la FC Olt.

Gheorghe Constantin a spus că unii dintre jucătorii de la FC Olt au valoare, aceștia fiind căutați de cluburi din Liga I. „Încercăm să formăm o echipă competitivă, m-aș hazarda să spun că avem o echipă bună. Câțiva jucători au fost căutați de echipe din Liga I, justificat sau nu, dar ar fi bine să profite de acest proiect. Jucătorilor nu trebuie să le fie gândul numai la bani, atunci nu vor face nimic, nu vor face performanță. Mai sunt probleme pe anumite posturi, majoritatea echipelor și-au definitivat deja loturile”, a spus Constantin.

„Câteva echipe nu vor lua startul în Liga a II-a”

Reprezentant al cluburilor din eșalonul secund în CEx, Gheorghe Constantin este la curent cu schimbările care vor avea loc la nivelul Ligii a II-a și spune că multe grupări se confruntă cu probleme financiare, iar din această cauză 7-8 echipe nu vor lua startul în acest sezon.

„Din păcate, în fotbalul românesc, la nivelul Ligii a II-a sunt probleme foarte mari, iar unele echipe încearcă cu disperare să găsească soluții pentru a continua. Sunt câteva care nu vor lua startul în Liga a II-a, 7-8 echipe nu se vor regăsi”, a spus Constantin.

Sursa: Gazeta Nouă

19 Jul. 2012, 18:06 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă