Jucătorii încep să plece de la FC Brașov. Cerlincă e primul, Coman a cerut și el rezilierea

Jucătorii încep să plece de la FC Brașov.** Cerlincă e primul, Coman a cerut și el rezilierea

Bulversați de toată situația de la FC Brașov, jucătorii au început să plece de la echipă. Tonul l-a dat mijlocașul Andrei Cerlincă (20 ani), jucător transferat în această iarnă. Suceveanul și-a făcut bagajele și luni a plecat de la Brașov.

„Am plecat pentru că nu am primit nicio șansă să joc la această echipă. Eu am venit la Brașov cu sufletul deschis, am venit să joc, dar nu am primit nicio șansă. În iarnă am avut o ofertă bună de la altă echipă, dar am fost convins să vin la Brașov unde mi s-a prezentat un proiect ambițios. Nu avea rost să încurc lumea, condiții nu aveam, bani nu sunt, astfel că am reziliat contractul și am plecat acasă. Sper din tot sufletul ca această echipă să nu se desființeze”, a declarat Cerlincă, care în cele patru meciuri din 2016 ale Brașovului a apucat o singură dată să joace, 21 de minute pe terenul UTA-ei Bătrâna Doamne.

Săptămâna trecută, un alt jucător, Alexandru Coman, a cerut rezilierea contractului, astfel că exodul din lotul Brașovului poate continua.C

CITEȘTE și: Șanse mici ca FC Brașov să scape de faliment. Datoriile clubului au crescut la 16 milioane de euro, iar italienii și-au amânat venirea

Stere a cedat, și-a dat demisia, însă nu i-a fost acceptată. Antrenorul refuză să mai pregătească echipa: „Sunt antrenori care să se ocupe de ea”

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Pe aceeași temă